Eltörölnétek az abortuszt ha lenne rá lehetőségetek?
igazatok van, töröljék el, szülje meg mindenki a beteg gyerekét, a nemi erőszakból fogant gyerekét és a 12-13 éves gyerekek is szüljenek, ha megrontották őket...+ haljon inkább meg az anya, de nehogy a magzatot vegyék el, ha mindketten életveszélyben vannak
tiltsuk be az abortuszt, hogy legyenek illegális magzatelhajtások ...
gratulálok, átgondolt döntés lenne.....tán körül kéne nézni a történelemben és a világban és rájönnétek, mi a következménye az abortusz tiltásának...ökrök
10:27
A számból vetted ki a szót.
Nem értek ezzel egyet. Abortusz ellenesek folyton azt hangoztatják, hogy védekezni kellett volna. Én az ilyeneknek azt kívánom, hogy ők is essenek teherbe gyógyszer mellett, aztán halgassák eme okosságot, hogy miért nem védekeztél? Ugyanis nem tudom, hogy most halljátok elösször azt, hogy gyógyszer mellett nem kizárt a terhesség? Nekem így született egy unokahúgom.
De akkor ha pl. egy nőnek beteg a gyereke, akkor szülje meg, mert ti ellenzitek az abortuszt? Nem számít, hogy szenvedés lesz neki ezen a világon? Vagy ha megerőszakolnak egy nőt akkor? Persze gondolom lesz olyan vélemény, hogy akkor adja örökbe, az is csodás lehet intézetben felnőni. Amúgy meg akinek védekezés mellett jön össze a terhesség, azt meg is értem ha elveteti, mert ha anyagiak nem engedik a család bővítést, akkor ez a felelőtlenség. Nyomorba szűlni.
Egyetértve a 10.27-sel
-senki sem csináltat ilyet szórakozásból
-van aki nem hibázott, rákényszerül (nem 100%-os a védekezés, lehet erőszak eredménye a terhesség)
-az abortusz volt, van és lesz, a tiltás csak az illegális szférába teszi át (+ van más ország, menjenek oda?)
-lehet hogy nem szép dolog, stb. de az embrió még nem igazi ember (bár érez, de pl. nincs tudata, akarata, lelke)
És én még azt hittem, hogy itt normális-épp eszű emberek írják meg a véleményüket. Hát, hiába--mindig van mit tanulni.
Ti sem vagytok különbek azoknál az embereknél..
Nem töröltetném el-a miértjét megtartom, gyanítom, nem érnétek fel ésszel.
Sosem volt abortuszom....3 gyermekem lesz, ha a Jóisten is méltónak tart rá (azaz már van kettő)...
Remélem, egy nap az eszetekhez? kaptok.
Az nyitóra és az első kommentelőre értettem.
De a stílusból lehet következtetni a korra, agyi kapacitásra-hát, iq bajnokok is vannak, na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!