A legjobb barátnőm mindig ápolt,csinos és nőies volt egészen addig amíg meg nem szülte a gyereket. 4-éves a gyerek. A barátnőm egy lelakott igénytelen ember lett. Zsíros a haja,sárgák a fogai és olyan tramplin öltözik hogy szégyen. Pedig olyan szép “volt”. Szóvá is tettem ami nem tetszett persze.
Múltkor elkísértem a játszótérre és az anyukák 80%-a ugyan ilyen lelakott. Zsíros a hajuk,trampli papucsban vannak és semmi nőies nincs bennük.
Na ne mond már. Én nem mocskoltam senkit veled ellentetben, és senkit nem is trampliztam le,azt írtam én nem vagyok az. Ugyhogy gondolkodj el, melyikünk a "ronda"...vagy inkább elégedetlen az életével? Mert ugye itt vontak párhuzamot, hogy a csinos anyuka nyilván nem is játszik a gyerekkel míg a macinacis a szuper anyuka a homokozóban. Hát óriási tévedés. Akinek baja van önmagával vagy az életével az ne másokon töltse ki önigazolást gyártva. Ezen elgondolkozhatsz.
2021. júl. 25. 11:32
42/52 anonim válasza:
Nekem nincs min gondolkodnom :) nem vagy rám hatással a véleményeddel. De barátok sem lennénk, az is fix. Nálam magasabban van a mérce, és nem sminkben mérem.
2021. júl. 25. 11:59
43/52 anonim válasza:
"Mert ugye itt vontak párhuzamot, hogy a csinos anyuka nyilván nem is játszik a gyerekkel"
Ezt én írtam. És szimpla tény. Nem egyszer láttam ilyet a játszótéren.
2021. júl. 25. 12:02
44/52 anonim válasza:
Nálam magasabban van a mérce, és nem sminkben mérem
Hanem rosszindulatban... igazad van, tényleg nem lennénk barátok.
Utolsó, nem lehet tény, ha van kivétel. Márpedig van bőven.
2021. júl. 25. 12:33
45/52 anonim válasza:
És szülés előtt? Mert egy csomó nőt látok az utcán, aki pont ilyen igénytelen és nyilván nem mindnek van gyereke. Amiket itt leírtál, miért kell ráhúzni a gyerekes anyukákra? Mert ha nincs gyerekük, akkor rendben van? Amúgy kinek mi az igénytelen. Meg lehet kövezni, nekem például a piercing igénytelen, de a melegítő-póló kombó nem. Ezzel nem azt mondom, hogy a 2 hetes zsíros haj, meg a 2 hónapos lenőtt géllakk rendben van, de ez van, ha nekik így jó?
2021. júl. 25. 13:24
46/52 anonim válasza:
Nem a játszótéren van a hangsúly. Hanem pl mikor lemennek csak babakocsival tologatni a gyereket... Ott is úgy vannak öltözve, hogy rossz ránézni a legtöbbre... Mindgyik dagadt, igénytelen.
2021. júl. 25. 14:20
47/52 anonim válasza:
Valaki mondja már meg ki számít igénytelennek? Aki sport cipőben van, akinek lófarokban van a haja, aki nem sminkel? Mert sok válaszból ez jön el, hogy már ez is igénytelenség.
Engem mindig az foglalkoztat ezzel a témával kapcsolatban, hogy hogy van egyeseknek ideje ennyire másokat figyelni? Soha nem tudtam volna visszaidézni egyetlen játszótéri anyuka öltözékét sem. Nem is érdekel ki miben van.
2021. júl. 25. 14:38
48/52 anonim válasza:
Az igénytelen azt jelenti, hogy ugyanúgy néz ki a lakásból kilépve is, mintha otthon lenne. Ezek a mamik.azt hiszik h az egész világ az övék, és fel se tűnik nekik h nem otthon vannak, hanem kulturált emberek között, ahol a kinyúlt póló meg melegítő nadrág nem jó választás. Csinálja a 4 fal közt ezt a vizuális környezetszennyezést.
2021. júl. 25. 14:42
49/52 anonim válasza:
:DDDDDDDD Ennyi beteg embert! :D
2021. júl. 25. 19:47
50/52 anonim válasza:
De amúgy én pl otthon se és az utcán se vagyok sminkben.
Nagy ritkán kihúzom egy kis tussal a szemem, de egyszerűen nem tudok sminkelni. Sokat költöttem már. Nekem a tág porusú,erkezèkeny arcbőrömer nem jó ötlet kimenni alapozóval. Mert nagyon ronda látvány lesz ahogy a porusokon megtelepszik az alapozó vagy a púder. Még színezett hidratálót se tudok feltenni.
Így az én arcom elég átlagos kinézetű smink nélkül
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!