Szülés után mennyi időbe telt vissza szerezni a régi alakot? Maradt lógó bőr?
Engem is megviselt, nem ismsúlyra , mert nem híztam, hanem állagra, bőr szintjén leginkább.
Férjem az összes terhességem alatt szinkronban velem hízott, csakhát ő nem szúlt, rajta maradt minden, szétrepedt a bőre, lóg a hasa, stb, még nem gondolkodtam egy kis slank izmos szeretőn, de így az 5. választ olvasva...talán eljön az a nap is (nem fog).
Elso kettot jol vette a testem, masodik utan valtunk, vissza akartam kapni legalabb a testem, ha a regi eletem nem, futottam, hasaztam, 9hos volt a kicsi amikor kockas hasam lett.
Most harmadik utan 9honappal ugyanugy beleferek a ruhaimba, de o aktivan szopizik, melleimet megviseli, bor is nyult a hasamon valamennyi, de szerintem lehet ebbol meg tonusos alak. Ami hianyzik, az a motivacio. Eltelt 10ev az elaso szulesem ota, 3gyerek az melos, (uj)ferj is itt van, stabilan szeret, ha sikerul felszivnom magam, akkor lesz ez meg jobb is. Kockahas nem, de nekem epp eleg hogy 1gyereket sem neztek ki belolem egeszen az utolso terhessegemig, most is ez a cel. A melleimet sajnalom, de valamit valamiert.
Kis túlsúlyal lettem terhes (75kg). 8kg jött fel összesen, szülés után 2 héttel súlyra ugyan annyi voltam mint elötte. A hasam volt akkora viszont, mint félidős terhesen. Aztán a szoptatással lementem 65kg-ra. A hasam kb fiam 1 éves korára visszahúzódott teljesen. Szóval sokkal jobban is éreztem magam, illetve férjemnek/ismerősöknek is szembetűnt, sok dícséretet kaptam. Telilett striákkal a hasam, azok is totál eltűntek addigra.
Most ismét várandós vagyok, 2és fél év lesz a gyerekek közt, 30 hetes terhes vagyok.
1kg plusznál járok, sokkal formásabb hasam van, mint az elsőnél. És kisebb is sokkal.
Nem tudom még, mi lesz szülés után, de nekem eddig a külsőm szempontjából nagyon pogitív a dolog.
Olyan opció miért nincs, hogy olyan az alakom mint volt?
9 kg jött föl terhesség alatt, szülés után nagyon hamar pont úgy néztem ki mint előtte.
Tápszeres lett végül a baba, így a melleim nem érintettek a dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!