Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után megmaradt has és...

Szülés után megmaradt has és lógó bőr?

Figyelt kérdés

Meg fogok őrülni, azóta nincs az a bugyi, ami ne kunkorodna/gördülődne le a hasamról akárhányszor lehajolok. Már új fehérnemű garnitúrát vettem, de nem jók :(

Igenis igényem van a szép fehérneműra, nem akarok mellig felhúzható bugyit hordani. De gyakorlatilag lassan a mellem is bugyiig lehúzható lesz.

2016. aug. 12. 10:08
 1/9 anonim ***** válasza:
36%

Mi a kérdés?

Ha már legalább egy éve ilyen, akkor maradandó és a plasztikai sebészen kívül nem nagyon van rá megoldás.

2016. aug. 12. 10:09
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Megmaradt has lehet attól, hogy szétnyílt a hasizmod. Arra a torna jó,de gyógytornászhoz kell elmenni.

A bőrrel nem lehet mit kezdeni, arra tényleg csak a plasztika a megoldás.

Mikor szültél? Mert kb 1 évet simán lehet várni, mire okés lesz a helyzet, nekem 2 éves a lányom, vékony vagyok,de maradt hasam + bőr, most rendeződött vissza a hasam úgy, hogy csak nagyon kicsit látszik.

2016. aug. 12. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kissé laza a hasamon a bőr, és hiába fogyok, a hasizmom is szétnyílt, tehát kissé kerekedik is.

Van olyan bugyi nekem is, ami gördül lefelé, de pl a Lidl-ben vettem szép csipkéset(felül kb 3 cm csipke van, és nincs behúzva gumival, hanem a csipke gumis), az ott marad ahol kell. Ha nem is mellig felhúzható, de kissé(mondjuk 3-4 cm-rel magasabban, mint a hagyományos tangabugyik) magasabb derekú bugyikat hordok én is.

Kérdést én sem látok, de azt igen, hogy nem tudod elfogadni a tested változásait. Mint írtam a bőröm laza, és csíkos, a mellem is kissé megereszkedett, a gyermekem apjával szétmentünk. De elfogadom magamat, és remélem lesz egy férfi az életemben, aki szintén elfogad ezzel, és a fiammal együtt.

2016. aug. 12. 10:32
 4/9 A kérdező kommentje:

Igaz, a kérdések lemaradtak.

Szóval másnak is ilyen? Ha igen, milyen fehérneműt tudtok hordani? Vagy nem idegesít? Engem gyakorlatilag az is kikészít hogy ha a hasam alatt van a bugyi, akkor ráfittyen a bőr. Ezért ráhúzom a lógó bőrre, ahonnan lekunkorodik...

Nem sokat híztam, bár eredetileg se voltam az a nagyon sovány, de striás lett a hasam, szóval igencsak megnyúlt a bőr, ami tudom sohadesoha nem fog helyre jönni csak plasztikával. Fogyózni még nem akartam a szoptatás miatt, de elkezdem mert megőrülök. Már betöltötte a fél évet, 7 hónapja szültem...

2016. aug. 12. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Megmaradt has lehet attól, hogy szétnyílt a hasizmod. Arra a torna jó,de gyógytornászhoz kell elmenni. "

Ez így nem igaz. A mértékétől is függ. Mivel ott a bőnye (kötőszövet) sérül, arra nincs hatással a torna. HDe a sérv kialalásának kedves. Bizonyos mérték felett már csak sebész tudja helyreállítani. Tapasztalatból mondom, engem műtöttek szétnyílt hasizommal. Általános sebész hatásköre (bár a plasztikai sebész is általános sebész, tehát ő is meg tudja csinálni, akár bőrplasztikával együtt). De egy sima, kórházi általános sebészt is meg lehet kérni, hgy ne hosszában vágja a bőrt, hanem a köldöknél preparálja és onnan "másszon fel" a bőr alatt varrni. Nekem így csinálták, úgyhogy nincs nyoma a hegnek és jó 15 centi hosszan végig tudták varrni.

2016. aug. 12. 10:33
 6/9 A kérdező kommentje:
jóóó, a Lidl-be már indulok is. Ott jó minőségű ruhákat lehet venni. Köszi.
2016. aug. 12. 10:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Az egy évet várd meg, annyi a maradandóság feltétele.

A striákat ne keverd ide, az a hormonális változástól van, illetve genetikai hajlamtól, nincs köze a bőr mechanikus nyúlásához.

Tornát hasra ne kezdj el, amíg egy sebész nem vizsgált meg, mert a rossz torna konzerválhatja vagy súlyosbíthatja a szétnyílt hasizmot. Maga a vizsgálat gyors és egyszerű: hanyatt fektetnek és tapintással megnézi az orvos. 2 perc az egész, ő pedig pontos képet kap, hogy milyen mértékű a deformitás, szükséges-e sebészeti beavatkozás.

2016. aug. 12. 10:36
 8/9 anonim ***** válasza:
bugyi ügyben tudok tanácsot adni:Tezenises varrás nélküli bugyi nem vág be!
2016. aug. 12. 11:04
 9/9 anonim ***** válasza:

F&F csípőfazonú franciabugyikat hordok. Lapos a varrása, így at se látszik csak a nagyon vékony szteccsen, azt pedig már nem hordok. Nem vag be, nem pöndörödik le, mert eleve alacsony szabású.

Hordj inkább magasabb derekú nadrágokat. Azok jobban megtartják.a hasat, mint egy vékony bugyi.

2016. aug. 12. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!