Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél hete szültem császárral...

Másfél hete szültem császárral. Mikor és hogyan kell kezelni a megmaradt és lógó pocakot? Haskötő, majd torna, krémek? Vissza fog állni nagyjából a szülés előtti méretre?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 18:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem 7 hete császároztak, de még nem ment vissza a hasam. SOkat segített viszont a haskötő. A Brendonban vettem, nem hordom mindig, de amikor kedvem van, vagy eszembe jut, akkor felrakom, és sokat segít a has visszahúzódásában.

Nem lettem striás, csak egy negyed tenyérnyi részen a derekamnál, ott stria elleni krémmel kenem, de nem látom eddig a hatását. Szerintem az idő majd elhalványítja.

A tornával még hadilábon állok, mert állítólag szoptatás alatt nem szabad, így nem mertem még elkezdeni. Ha Te nem szoptatsz, akkor is óvatosan még az elején, a másfél hetes seb elég friss. Mindenképp várd meg vele a 6 hetet.

Jó babázást!

2009. ápr. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!