Anyukák! Hogyan álltok a szülés után megmaradt plussz kilókkal?
Sziasztok! A második vagyok4 a délutáni "kajamegvonás" nem könnyű. Én ráadásul csokifüggő vagyok. De ha célt akar az ember muszáj kicsit erőt vennie magán. Az én párom is estig dolgozik, és amikor ő eszik, akkor én is ott vagyok, de megpróbálok valami olyat enni, amit lehet. Ha édességhiányom van, akkor eszek joghurtot, befőttet...
engem is néz nagyon a manó, mikor tornázok, sőt, néha azt hiszi játszok, és mászik rám, de van amikor én nevetem őt, mert emelgeti a kis lábát meg számol. Nagyon cuki. :)
Apró trükkök, ha nincs végképp időm: pl mosogatás közben: összeszorítom a farizmokat, behúzom a hasam és elszámolok 30ig. 5 mpre kiengedem, majd újra. amíg van időm addig ismétegetem. Fogmosásnál vádligyakorlat. Meg ilyenek. Nekem beválik. Persze nem két hét alatt 20 kiló, de jobb, mint a semmi.
Üdv! megint második. Dehogy adod fel kedves este evő! Jön a nyár! :)
Én pont a múltkor nézegettem a régi képeimet. Ballagási fotók... Kicsit én is lelombozódtam, mert akkor ugye nuku ránc, üde tekintet, feszes cicik. az én mellem is megereszkedett, és van egy-két csík a combom tetején, dehát szültem egy gyereket. ettől szebb dolog nincs az életben. A ciciken segít egy jó melltartó, a csíkokat meg úgyse mutogatom, mert nem veszek fel p*csanacit. Viszont tudom, hogy mi szép rajtam. Azt nézem a tükörbe. elvégre nem 18, hanem 30 éves vagyok. 10 év múlva gyerek nélkül is megereszkedett volna a cicim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!