Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi időbe telt...

Szülés után mennyi időbe telt vissza szerezni a régi alakot? Maradt lógó bőr?

Figyelt kérdés

2021. júl. 19. 22:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

53-al estem teherbe, 72-vel mentem szülni.

Szoptatás és diéta/mozgás után lefogytam 49-50-re.

De még mindig nem az igazi, olyan löttyedt vagyok, ezen a sport sem segít. Hiába full lapos a hasam, leülök akkor löttyedt a 49 kg-mmal is.

Óriási volt a hasam, az alkatomhoz képest.

2021. júl. 20. 08:46
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Első gyerek után 8 kg maradt, miután az összes víz lement rólam. Mire a lányom 1 éves lett, ebből 7-et ledobtam, teljesen boldog voltam az eredménnyel. Aztán abbahagytam 2 éves korában a szoptatást, 2-3 kg visszajött.

A másodikat ezzel a súllyal kezdtem, hasonló szisztémára készültem. De kevesebbet híztam, 2 héttel a szülés után már csak 3 kg volt rajtam, ebből 2 még lement. Így 1 plusz maradt, a szoptatás végeztével ledobtam azt is.

Összességében 4 kilóval több vagyok most, mint az első gyerek előtt, de magamnak és a férjemnek is jobban tetszem így, lett csípőm, fenekem stb. Előtte úgy néztem ki, mint egy 14 éves tinilány. 46 kg voltam, most 50 vagyok. Lógó bőr, stria, ilyesmi szerencsére egyáltalán nem lett, 2x2 év szoptatás után a melleim is meglepően jó állapotban vannak, pedig őket temettem mar lélekben 😂 a császárheg az egyetlen egyértelmű külső következmény, de az nem zavar.

2021. júl. 20. 11:17
 13/18 anonim ***** válasza:
15%
10. Engem lepontoztak nagyon, mert megírtam, hogy nem híztam el, az alakom a régi maradt és nem lógnak a melleim. Lehet, hogy alkatilag is szerencsés vagyok, de miért kellene egy nőnek kövérnek és tespedtnek maradni? Igényesnek kell lenni magunkkal szemben.
2021. júl. 20. 11:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kioktatásért pontoztak le, meg mert közölted egy válaszolóval, hogy tuti nem tetszik a férjének így.

Érdekes engem nem pontoztak le. Pedig az én alakom is a régi, de nem is csesztetek másokat.

2021. júl. 20. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
7%
14. Nem kioktatás, hanem egy kicsi kétkedés.Ne legyünk ennyire naivak vagy önelégültek azért, és ne jelentsen felmentést, ha a párunk nem kritizál nyíltan/mert nem mer/.
2021. júl. 20. 11:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A változás nem csak igényesség kérdése. Lehetsz akármilyen igényes, ha szétszabdalnak, a hasizmod kinyúlik, a bőröd lóg, stb. Ez nem igényesség kérdése, hanem szerencse. Úgy tűnik esetedben együtt jár a nagyképűséggel is. Van, amivel szerencséd van, van, amivel nincs...
2021. júl. 20. 12:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Vannak sajnos olyan dolgok, amiken nem tud az ember változtatni, ezt is be kell látni, ezeken pedig muszáj túllépni.

Sogornőm nagyon hiú, jó alakú dekoratív nő, aki 2 gyerek után is mutat miniszoknyában, van vagy 45-50 kiló, sokat is foglalkozik magával ( mozgás, manikűr, klassz ruhák, lenövést még nem láttam a szőke haján), a hasán mégis ott maradt egy óriási kinyúlt bőrtömeg, hasizmok sincsenek rendben szerintem, hiába mozog. Aki ránéz mind azt mondja, hogy jesszus szegénynek milyen a pocakja. Szerintem ez tök gáz, nem tehet róla, miért nem fókuszál mindig mindenki a rosszra.

Azt is utálom, amikor valaki a gyerekvállalás mögé bújva xarik magára, de aztán nyávog, hogy neki nincs ideje magára ( netezni, sorozatozni van idő), de ennél még jobban utálom azokat a nőket, akik okoskodnak, kinek mit kellene csinálni ahelyett, hogy megbecsülnék inkább, hogy szerencsés a genetikájuk.

2021. júl. 20. 13:02
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#15 millió meg egy nő van a világon, aki gyerek előtt sem volt egy topmodell, és őket is kiválasztotta valaki, tehát ennyit arról, hogy naivság. Attól, hogy valaki husis még tetszhet a férfiaknak, tudod mindenkinek más az ízlése.

Persze más a helyzet, ha valaki egy fitnessladyt vett el, majd szülés után drasztikus hízás lett a vége, de azt mondom így is 2 ember magánügye, ha a férfi nem reklamál ne te akard már megmondani a frankót egy monitor mögül.

Amúgy az átlag magyar férfi hogy néz ki már nem azért? De ezt senki nem nézi, csak egy anyának kell igényesnek lennie, ha apucinak sörhasa van az oké. Te sem tudhatod az említett kommentelő férje mennyire "jópasi". Lehet a kommentelő hölgy x kg pluszal jobban néz ki de mindegy.

2021. júl. 20. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!