Miért ilyenek a nők szülés után?
A legjobb barátnőm mindig ápolt,csinos és nőies volt egészen addig amíg meg nem szülte a gyereket. 4-éves a gyerek. A barátnőm egy lelakott igénytelen ember lett. Zsíros a haja,sárgák a fogai és olyan tramplin öltözik hogy szégyen. Pedig olyan szép “volt”. Szóvá is tettem ami nem tetszett persze.
Múltkor elkísértem a játszótérre és az anyukák 80%-a ugyan ilyen lelakott. Zsíros a hajuk,trampli papucsban vannak és semmi nőies nincs bennük.
Miért hagyja el egy nő így magát?
Nem vagyok gonosz barátnő sőt! Mindig megkérdezem miben tudok segíteni,esetleg depressziós e? Szoktam vigyázni a gyerekükre és én vagyok a kereszt anyukája egyszerűen imádom. Mostmár “nagy csaj” és pl szokott nálam aludni,vigyázok rá.
A barátnőm a beszélgetésünk után azt mondta igazam van,és nem tudja miért hanyagolta el így magát.
És azért vagyok a barátnője hogy elmondjam amit gondolok,nem azt mondom amit hallani akar.
Megértem ha egy nő fáradt pláne gyerek melett,de ha valaki mindig igényes volt annak oka van hogy így elhagyja magát.
Aki igényes az az is marad.
Egy lightos smink 5 perc se, hajat mosni alap,nyáron egy short egy toppal csinos ha nincs valaki világgá hízva.Ha igen akkor térdig érő A-vonalú lenge ruha. Hátizsákok is nagyon vagányak nőcisek vannak manapság ( pl.brittas, ezsubegz,de akár a kínaiba is) ez nem idő,nem pénz és nem is fáradság. Nem kell estélyiben játszózni menni,de azért lehet csinosan,normálisan kinézni.
Hát figyelj, 4 hónapja szültem. Első néhány hetem másból sem állt, mint szoptatás-peluscsere-altatás és két ilyen turnus közt volt nekem az evés-alvás-háztartás egy része. Ráadásul 2 hetes volt a gyerekem, mikor elindult a hasfájós időszak. Örültem, mint majom a farkának, mikor 1 héten egyszer eljutottam megfésülni a madárfészket a fejemen. Hajat mosni kb 2 hetente tudtam. És rajtam r*hadtul meglátszott a 2-3 óra alvás, mert kb zombi-módban léteztem egészen addig, míg a fiam már csak 1x kelt éjjel.
Ez olyan, hogy csak akkor érti meg az ember, ha már benne van. Kívülállóként nem látod, hogy ki küzd esetleg magánéleti vagy munkahelyi problémával, amit nyilván előrébb sorolnak, minthogy topmodellként parádézzanak a játszón is.
Tudod kinek kéne az ilyen "barát".
Ő le tud fogyni és még lehet csinos, de te belül már rohadsz, azt semmi nem teszi helyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!