Miért ilyenek a nők szülés után?
A legjobb barátnőm mindig ápolt,csinos és nőies volt egészen addig amíg meg nem szülte a gyereket. 4-éves a gyerek. A barátnőm egy lelakott igénytelen ember lett. Zsíros a haja,sárgák a fogai és olyan tramplin öltözik hogy szégyen. Pedig olyan szép “volt”. Szóvá is tettem ami nem tetszett persze.
Múltkor elkísértem a játszótérre és az anyukák 80%-a ugyan ilyen lelakott. Zsíros a hajuk,trampli papucsban vannak és semmi nőies nincs bennük.
Miért hagyja el egy nő így magát?
Zsíros haj: néha pont attól zsírosodik h vki túl sűrűn mossa.
Ugyanez: napi szintű fürdés is van akinek konkrétan káros (több embernek mint aki tud róla, babáknál pláne).
Ezt csak mondom, mert vki bezzegelt itt.
A lényeg az egészség. Kinkell tapasztalni kinek mi a jó.
"El lehet menni bőrgyógyászhoz, aki ír fel vagy gyógyszert vagy sampont és a probléma meg van oldva."
Kerlek,taníts még, mester. Biztos nem próbáltam ilyesmit, úgy gondolod? Többféle orvosnál jártam, különböző kezeleseket kipróbáltam, nem használt. De nyilván azzal, hogy benyögöd, hogy a probléma meg van oldva, azzal nagyon okosnak érzed magad.
Mennyire észrevenni, hogy kinek van gyereke és kinek nincs :D
Minden nap megmosni? Majd ha lesz gyereked,mosd meg mindennap te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!