Elmennétek a helyemben?
8 hós a kislányom. A barátainkal elmennénk kirándulni egy napra (kb 10-18ig lennénk távol), de a kislányom nem jönne. Anyukám vigyázna rá, ismerik egymást. Nem szoptatom. Sajna velünk nem tudna jönni (kalandpark), olyan helyre megyünk. És mindig is szerettem volna elmenni ide. És ugye ez egy olyan hely, ahová nem jár miden hónapban az ember, ha a barátok elmennek most, akkor egy ideig nem fognak velem/velünk eljönni újra.
Nagyon szeretnék menni, de nagyon hiányozna a kisbabám. Soha nem hagytam még 2 óránál tovább másra, de ennyi időre már anyu is vigyázott rá.
Köszönöm:)
Sátoraljaújhelyre megyünk. A barátok belépőt nyertek, így ők tuti mennek. És együtt a buli az ilyen:)
Igen, rá merem bízni anyura. Nem hinném, hogy 10 percenként hazatelefonálnék, de mondjuk 1,5-2 óránként:)
Jót fog tenni Apának és nekem, hogy kicsit "kettesben" leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!