Elmennétek a helyemben?
8 hós a kislányom. A barátainkal elmennénk kirándulni egy napra (kb 10-18ig lennénk távol), de a kislányom nem jönne. Anyukám vigyázna rá, ismerik egymást. Nem szoptatom. Sajna velünk nem tudna jönni (kalandpark), olyan helyre megyünk. És mindig is szerettem volna elmenni ide. És ugye ez egy olyan hely, ahová nem jár miden hónapban az ember, ha a barátok elmennek most, akkor egy ideig nem fognak velem/velünk eljönni újra.
Nagyon szeretnék menni, de nagyon hiányozna a kisbabám. Soha nem hagytam még 2 óránál tovább másra, de ennyi időre már anyu is vigyázott rá.
Szia!
Igen,en siman elmennek a helyedbe.
Ha anyukad megbizhato akkor en siman rahagynam a gyereket. Vegulis 8 honaposan meg mar nem is olyan pici baba es hidd el neked is jot tesz majd egy kis kiruccanas.
Kicsit irigyellek is,mi kulfoldon elunk miota meg van a fiam 14 honapos nem voltam nelkule sehol(illetve egyszer fogorvosnal-jo elmeny volt).
En biztos mennek ha ilyen lehetosegem lenne :)
Én egyszer mentem el ennyi időre kb., termálfürdőbe voltam. A kisfiam is 7-8 hónapos lehetett. Ugyan jól elvolt anyukámmal, én viszont az utolsó 1-2 órában már nem éreztem jól magam.. :)
Hova mégy kalandparkba? Épp a napokban találtam ki, hogy milyen jó lenne nekünk is elmenni :)
Én is elmennék. Anyukámra rá merném bízni, jó érzéke van a gyerekekhez, a kisfiam is jól érzi magát vele, tudom, hogy jó helyen lenne nála. Az más tészta, hogy biztos nagyon hiányozna nekem is a kisfiam, de az igaz, hogy ennyi pihenés nekünk is jár!
Szerintem menjél nyugodtan! Jó szórakozást! :)
Én is azon a véleményen vagyok, hogy menj csak nyugodtan! A babának is jó, ha szokja, hogy nem mindig veled van. Az egyik ismerősöm soha nem hagyta másra a babáját. Most már 3 éves, de 5 percre sem tudja otthagyni idegen helyen, mert a pici nem bírja.
Szóval, több szempontból is jó, ha mész :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!