Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legidegesítőbb...

Mi volt a legidegesítőbb tanács, amit kisgyermekes anyukaként kaptál?

Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 18:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Az anyósom tanácsolta, hogy szoktassam a gyerekemet tévé elé, hogy megtanuljon nyugton ülni, mire iskolás lesz. Ekkor 2 éves volt a kisfiam. (És persze nem egészen ugyanaz, ha a tévé előtt van el csendben vagy a tanórán figyelve.)
2021. júl. 19. 21:44
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
#22 Nagyon okos vagy, mondták már? Buksisimi.
2021. júl. 19. 23:27
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

#22 Van az úgynevezett kötődő nevelés, amikor figyelembe veszed a gyerek igényeit. Miután nem volt képes máshogy aludni a lányunk, ezért bizony 5 hónapig köztünk aludt babafészekben, aztán egyik napról a másikra kényelmetlen lett neki és ment a saját szobájába a kiságyba.

Ja, totál közénk szokott, tényleg, látszik..

Szóval te nagyon okos taknyos 21-es, úgy neveled a gyerekedet ahogy akarod, de már hálisten nem csak az a katonás szar gyereknevelési elv létezik miszerint hadd ordítson a gyerek, majd megszokja, minek adjuk enni neki este, majd megszokja, és különben is jó lesz a pálinkás kenyér a fogára, mert az tök egészséges.

Ennél a többség már lényegesen intelligensebb.

2021. júl. 19. 23:35
 24/26 Derjaderja ***** válasza:
100%

22. Persze, hogy felháborodik, ha nem kérdezte a másik véleményét az altatásról. Mások más témáit is így véleményezed?

Másrészt igen, ha együttalvó a gyerek, akkor ezt szokja meg, ez célja is a módszernek.

2021. júl. 20. 03:16
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
Kis okos 22. Képzeld el, egy kisbabát nem lehet se elkényeztetni se hozzásokatni dokgokhoz. Az én fiam is velünk aludt eleinte. Nem volt 1 éves és már saját ágyban saját szobában aludt. És képzeld, azóta is😱😱😱 Ez biztos valami boszorkányság. 😂😂😂
2021. júl. 20. 06:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Van abban valami groteszk, amikor pont az alig huszonéves "modernanyukázik", ezt valahogy sosem tudom hová tenni. Jó, az is igaz, hogy ugyanennyi idősen nekem is mindenki hülye volt, aki nem úgy csinált valamit, ahogy én, de már az is feltűnt, hogy 8 évvel később, amikor a kisebbikem volt pici, akkor is sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítottam ezeknek a dolgoknak. Most, hogy már a kicsi is ötéves, igazából totál lesz*rom, hogy ki milyen elv mentén gondozza a babáját, amíg effektíve nem bántja.
2021. júl. 20. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!