Ennyire rosszul kötődne a kisfiam?
Úristen!
Nem a fiad kötődik rosszul hozzá, hanem te. Ez már beteges. Mégis minek kell azért ríni, mert odament valakihez a gyereked?
Néha menj el a gyerek nélkül valahova, csinálj programokat, mert be fogsz csavarodni.
Az én kislányom is ilyen.
Tegnap a kormányablakban meg akar ölelni random 3 embert.
Egyet sikerült is :D
Hát én nem gondolnám, hogy ez rossz.
Kérdező, nem gondolnám, hogy gond van, bár nagyon fura számomra. Nekem is kisfiam, aki most már 8 éves nyitott nagyfiú. Picinek is nagyon nyitott, barátságos, beszédes volt, de sosem ölelgetett mást, egyszerűen én (anya) vagy a férjem (apa), esetleg nagyszülő kellett Neki akkor is, ha amúgy az egész napunkat együtt töltöttük. Sosem éreztem, hogy unalmas lennék a gyerekem számára. Ez nekem olyan fura válasz (valaki ezt írta), nem is megnyugtató.
Most már három gyerekem van, két kisebb lányom, egyiküknél sem tapasztaltam azt, hogy boldog-boldogtalant ölelgetnének. Igaz, a középsőm alapvetően picit távolságtartóbb, viszont a legkisebbem, aki most 15 hónapos igazi mosolyalbum, mindenkinek integet, de nem szorongatja idegen anyukák lábát, a boltban is mellettem van, Neki is én kellek.
És nem, még mielőtt bárki ezt írná, nem vagyok a fenekükben, Ők sem az enyémben, imádjuk egymást, teljesen egészséges kötődéssel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!