Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyes anyák miért versenyeznek...

Egyes anyák miért versenyeznek a többivel?

Figyelt kérdés

Kibírhatatlan! Környezetemben szinte gyülölködés van belöle! Szomszédaimnak 4 gyereke van, 3 le van passzolva a nagyszülökhöz, alig vannak otthon. Ha igen, akkor is a szomszédokhoz járnak át. A legkisebb 1.5 éves, de nem tud járni! A mi lányunk 1 éves, de már magabiztosan megy egyedül! Emiatt a csaj szinte hadjáratot indított ellenünk. Panaszkodott a védönönek, háziorvosnak, hogy mi eröltetjük a gyereket (nem igaz) és folyamatosan rivalizál amit én nem veszek fel! Kihozza az udvarra a gyerekét és szinte dicsekedik vele! “Mondd hogy anya, te már ezt is tudod, te tudsz beszélni” (a mi lányunk még nem beszél rendesen) és ezt kell hallgatnunk. Meg hogy ordítva telefonál hogy az ö gyereke a megfelelö ütemben fejlödik! Sajnos talált az utcában partnert egy autista kisfiú anyjában és együtt bizonygatják hogy a mi lányunknak késöbb még gondjai lesznek mert túl hamar kezdett el mindent. Csak ezzel vannak elfoglalva. Múltkor egy utcavégi nem annyira ismert szomszéd állított le azzal hogy “dehát maguk nem is bánnak rosszul ezzel a gyerekkel, hogy mosolyog most is”. Ezek szerint másoknak is rólam terjesztenek hazugságokat.

Mit lehet ezzel tenni? Mások is ilyenek?

2021. júl. 7. 09:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%
Bakker, te vadidegeneknek sározod a szomszédot, és fényezed magad meg a gyereked. Szállj magadba inkább.
2021. júl. 7. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Sztem amit te csinálsz az is hanyadek felfogás. Kapásból ítélkezel, hogy le vannak passzolva. Honnan veszed? Nyár van. Nekem anyám evekk óta könyörög, hogy engedjem oda a fiam hozzá de mivel már idős és fáradékony meg szedelgos, nem merem rahagyni a 4 evesem. Ha rahagynam akkor lehet rólam is azt irna a szomszéd, hogy lepasszoltam és szaranya vagyok ezért..?

Jó barátnők lehetnének

2021. júl. 7. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!