Mit tegyek a fiammal, hogyha szégyellős és fiú létére melltartót akarna hordani?
4 éves. Ma voltunk strandon és nem akarta levenni a pólóját, mert látszik a cicije. Hiába mondtam neki, hogy fiúknál nem zavaró, hogyha látszik, jött azzal, hogy ő nem akarja levenni, mert meglátják a cicijét és mert nekem is el van takarva, takarjuk el neki is. Végül pólóba meg fürdőnadrágba bement, de szólt az úszómester a gyerekmedencénél, hogy pólóba nem lehet bemenni. Így kijött, azt hittem le akarja venni, de nem. Inkább kint ült a parton, de nem ment be. Nem akarja levenni és előttünk is kezd szégyellős lenni, úgy kell kiemelni a fürdőkádból, hogy becsukjuk a szemünket.
Megyünk jövőhéten Balatonra, mit csináljak vele?
Lehet venni gyerekeknek egész alakos (értsd rövidnadrág-rövidujjú) egyrészes úszódresszt. Ha jól emlékszem, UV-szűrős.
Biztosan nem kényszeríteném semmire, a lényeg, hogy ő jól érezze magát.
Elég bizarr.... 4 évesként még lány is mehetne strandra simán csak alsó fürdőruhában.
Mitől lett ennyire gátlásos, hogy még otthon a szülei előtt is zavarja ez? És az nem zavarja fürdésnél vagy vetkőzésnél, hogy a hímvesszőjét látjátok?
Apa együtt él a családdal? Őt sose látja félmeztelenül a gyerek? Strandon sem?
Életemben nem hallottam olyat, hogy egy kisfiú a felsőtestét takargatná.
Van egy olyan gyanúm, hogy molesztálták. :-(
Bár tévednék!
Vagy kamu az egész kérdés.
Goldika, és te a gyerekeiddel a sok hülyeség mellett foglalkozol egyáltalán?
Van olyan, hogy egy fiú szégyellős 4 évesen, és van olyan, hogy egy lány még 8 évesen meg 10 évesen sem szégyellős. Na erre varrjál gombot!
Nézzetek esetleg filmet/mesét amiben fürdenek mondjuk strandon és akkor hátha látja hogy a nagyfiúk nem pólóba mennek a vízbe.
Hátha ettől változik a véleménye. De lehet csak időszakos, és majd magától raájön.
7, dehogynem az. Utcai normál ruhában tilos fürdeni. S hogy miért? Mert lehet izzadt, szennyezett. Bizonyos rétegre abszolút jellemző, hogy abban menne be, ahogy érkezett. Egyhetes (vagy régebb óta hordott) szaros alsóban, izzadt, trágya pólóban, váladékos bugyiban.
Minden strand azabályzatában benne van, hogy így tilos.
Az úszópólóra viszont ma már nem néznek furán (kb. amióta van Decathlon hazánkban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!