Volt, aki beszólt nektek, miért szégyellősködtök szoptatni előtte?
Nálunk sógornőm az, aki soha nem volt szégyellős, családi összejövetelen is simán felpucérra vetkőzik es nekiáll szoptatni meg mutogatni a kisebesedett mellét. Az ő dolga nyilván, nekem mindegy.
De én nem vagyok ilyen, az anyósom előtt szoptatnék, de pl. sógornőm meg férjem nagymamája előtt már nem, de am. a mamája tipikusan az, akiben nincs efféle tapintat, már varom, hogy nagycsalád előtt beszóljon, mit szégyellősködöm...
Nektek volt ilyen eset?
Nem. Nekem nem mer senki beszólni. Ha igen, visszaszólok.
Egyébként nem szoptattam olyan előtt aki nekem kellemetlen személy.
Én csak a férjem előtt (és a 3 éves nagyobb gyerekem előtt) szoptattam. Ők nem zavartak. Anyósom tette csak szóvá. De inkább az zavarta, hogy amikor pelenkáztuk a gyerekeket nem mindenki előtt tettük, hanem elmentünk egy üres szobába.
Szerintem ne foglalkozz azzal, ha beszólnak. Megmondod, hogy te zavarban lennél és ennyi.
Mióta hazajöttünk a kórházból az elején anyósom meg anyum előtt szoptattam mert egyfeszt cicin akart lenni a kicsi és ők meg jöttek segíteni. Akkor nagyon nem érdekelt hogy ők látják. Rajtuk kívül a férjem előtt a mai napig meg a védőnő nézte meg szintén még az elején, mert aggódtam egy dolog miatt. De már csak a férjem előtt. Senki nem szól semmit mikor elvonulok.
Jah és a hármashoz is hozzászólva. Mindig meg tudtam oldani, hogy ne kelljen nyilvános helyen. Nyilván míg nagyon kicsi és sokat cicizik nem jártunk pl étterembe. De ha pl a kórházba kellett menni, vittem lefejve tejet. Az ilyeneket nem tudom megérteni aki úton útfélen kicsapja. Takarás minden nélkül. Amit kérdező sógornője csinál az is nekem már gusztustalan.
Oké hogy természetes meg minden, de ha nagyon muszáj is lehet ezt szolidan csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!