Mit csináljak ha nagyon szégyellős vagyok? Hogyan fogom
végigcsinálni a terhesgondozást? Eddig női
nőgyógyászom volt, de most nyugdíjba ment.
Figyelt kérdés
El se tudom képzelni, hogy férfi nőgyógyász vizsgáljon, pláne a szülést. Tényleg nagyon szégyellős vagyok. Itt a kórházban egy doktornő volt, nyugdíjba ment.
Be vagyok jelentkezve az egyik orvoshoz, de rettenetesen izgulok. Amúgy is izgulnék, de így meg pláne.
Mondjuk én arra gondolnék, hogy az enyém nagyjából az ötezredik vagina, amit életében látott, úgyhogy nagy valószínűséggel a legkevésbé sem érdekli.
2015. júl. 23. 12:32
2/17 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, ahogy az első. :)
Tényleg látott már olyat, amid van, úgyhogy őt egy picit sem fogja érdekelni.
Aztán majd jön a szülés, és hidd el, el fogod felejteni, hogy valaha is szégyellős voltál... :)
2015. júl. 23. 12:34
3/17 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni; szégyellősen teszed szét a lábad! Ha más nem, gondolj arra,h biztos sok igénytelen nővel hozta már össze a sors, ha te meg igényes és fiatal vagy, igazi felüdülés leszel neki :D
2015. júl. 23. 12:34
4/17 anonim válasza:
Női dokit keresnék a helyedben. Vannak többen. Ég és föld a női és férfi orvos, főleg szülés közben. Tapasztalat. Ne alkudj meg, keress nőt!
2015. júl. 23. 12:36
5/17 anonim válasza:
Én minden alkalommal arra gondoltam, hogy a babáért teszem. Én is nagyon szégyenlős vagyok (voltam?).
De csak utólag itthon jutott eszembe, hogy a szülés alatt/után ezt totál elfelejtettem :) Annyi nővér és orvos látott a kórházban töltött 6 nap alatt, hogy nem is érdekelt már (volt fogadott orvosom, de a viziteken több doki is volt és a császáros sebet ellenőrizték)
2015. júl. 23. 13:15
6/17 anonim válasza:
4-nek: Sajnos nem mindenhol van női orvos. Nálunk pl 2 éve van csak, de a stílusa nem jön be nekem. Így ha akartam volna sem tudtam volna nőhöz menni.
2015. júl. 23. 13:17
7/17 anonim válasza:
Ő nem nőként, hanem páciensként néz rád! Te pedig orvosként, nem mint férfi!
2015. júl. 23. 13:22
8/17 anonim válasza:
Felnőtt embernek le kell tudni küzdeni a szégyenlősségét ilyen esetben.
A babád érdeke, hogy minden vizsgálatot elvégezzenek rajtad terhesen! Nem azért kell levetkőzni, mert rajtad akarja legeltetni a szemét a doki, hanem azért mert ez a dolga, segíteni akar!
Végső esetben kereshetsz női dokit persze, de ha nincs akkor muszáj arra gondolnod, hogy ennek ez a természetes rendje.
2015. júl. 23. 13:39
9/17 anonim válasza:
Én például nem hisztiznék a helyedben. Ez csak egy vizsgálat. A fogorvosnál is szégyellős vagy mikor kinyitod a szádat?
2015. júl. 23. 14:11
10/17 anonim válasza:
Én is nagyon szégyenlős vagyok, de valahogy terhesség alatt nem zavart. Tudtam, hogy terhes vagyok, nincs más választásom "szét kell tenni a lábam". Volt fogadott dokim, de ennek ellenére volt olyan, hogy más vizsgált meg. Terhesség alatt legalább 4 doki vizsgált meg. Szülésnél pedig egyáltalán nem érdekelt, hogy ki mimet látja. Az járt a fejemben, hogy legyek minél hamarabb túl rajta. Császáros voltam, tehát voltak páran a műtőben, de akkor sem ez járt a fejemben, hogy jajj istenem most látnak mindent alól. Terhesség alatt még a szoptatás témakör zavart, hogyan fogok a kórházban a szobatársak előtt szoptatni. Nem tudom, hogy a hormonok hatása vagy másé, de pont nem érdekelt, hogy a csupasz mellemen lóg a kislányom vagy éppen fejek. Az járjon a fejedben, hogy életed legszebb 9 hónapja vár rád és szükséges az összes vizsgálat, hogy ne legyen semmi bajotok. Hamarosan hallod majd a babád szívét dobogni, ez járjon a fejedben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!