Mit csináljak ha nagyon szégyellős vagyok? Hogyan fogom végigcsinálni a terhesgondozást? Eddig női nőgyógyászom volt, de most nyugdíjba ment.
El se tudom képzelni, hogy férfi nőgyógyász vizsgáljon, pláne a szülést. Tényleg nagyon szégyellős vagyok. Itt a kórházban egy doktornő volt, nyugdíjba ment.
Be vagyok jelentkezve az egyik orvoshoz, de rettenetesen izgulok. Amúgy is izgulnék, de így meg pláne.
6 hetes vagyok
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Én is nagyon szégyellős vagyok. Én is úgy küzdöttem le a szégyenlősségemet, hogy arra gondoltam, amit a többiek is írtak, hogy nem én vagyok az egyetlen, akit széttárt lábakkal lát. (Naponta minimum 10-15 nőt szerintem egy átlagos rendelésen.)
Egyébként amikor szültem (éjszaka) senki nem szült rajtam kívül, így kb. 8-an álltak fölöttem (mindenki, aki épp ráért), de akkor rohadtul nem érdekelt.
Mondjuk az nem érv, hogy a doki hány vaginát látott életében, mert a kérdezőt az nem érdekli, nem is az volt a kérdés, hogy a dokit mennyire zavarja, hanem hogy őt. És nem hasonlít a fogorvoshoz sem, plusz nem hiszti. Ennyi idióta választ!
Kérdező, mi van veled azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!