Kit tudnátok ajánlani Debrecenben, aki magánba végez terhesgondozást, korrekt és nem kér horribilis összegeket?
Figyelt kérdés
Olyat keresnék, aki fogad vizsgálatokre és nem horribilis összegért, nem akarok orvost fogadni, de jobb szeretnék, magánba járni, mert az előző babámnál is problémás volt a terhességem, gond nélkül végigvittem, de sajnos máshová tartozunk mostmár körzetileg és oda nem szívesen járnék.2015. febr. 10. 17:49
1/1 anonim válasza:
Dr. Krasznai Zoárdhoz jártam, de nem tudom hogy az elejétől végig viszi-e a gondozást. A főbb uhk-ra, vérvételre az otiba jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!