Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, benne vagytok bármily...

Anyukák, benne vagytok bármilyen baba-mama klubba / csoportba?

Figyelt kérdés

Akár pl. Hoxán akár Facebook-on.

Tervezünk gyermeket párommal és gondoltam jó lenne belépni hasonló csoportba, tanulni más anyukáktól, tapasztalatot cserélni stb.

Párom viszont azt mondta hogy szerinte felesleges, mert "versenyzés" megy kinek a babája ül / áll fel először, mindenki eljátsza a tökéletes anyát stb.

Ez tényleg így van? Ti tapasztaltatok ilyet?

2021. jún. 26. 11:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%
Én nem, csak itt gyakorin. Ha valamit tudni akarok, ami nem orvosra tartozik, itt megtalálom. Nem tudom milyenek az általad említett fórumok, de nekem nem hiányzik és nincs időm rá. Gyerektelenek a barátnőim. Egy játszóteres anyukával szoktam néha beszélgetni, plusz a családtagokkal. Nekem bőven elég.
2021. jún. 26. 22:23
 32/37 anonim ***** válasza:
95%
#31 vagyok. Azért írtam, hogy nem hiányzik, mert mélyésgeiben tapasztalatom alapján a fórumok (nem babás) kb. a középiskola meghosszabbítva, klikkesedés, rosszundulat. Inkább a babának tanítok valamit.
2021. jún. 26. 22:24
 33/37 anonim ***** válasza:
26%
Valaki irta az autos ülest. Sok mindent vettem hasznaltan de az egyetlen dolog amit sose vennek az az autos üles. Az egyetlen dolog amin nem szabad sporolni, legyen le tesztelt modell, es olyan ami a gyermek hat gerincet meg kimeli. Egyetlen egy targy amire sokat költöttem. Rengeteg baleset van es sajnos hiaba vagy körül tekintö soför ha a masik nem az. Tudom nem a kerdeshez tartozik. Van egy csoport de sajnos romanul van. Rengeteg hasznos info van, kocsi tipusra ajanlanak autos ülest ami tesztelt es a baba kora es mereteit is meg kell adni.
2021. jún. 26. 22:41
 34/37 anonim ***** válasza:
2 gyerekes csoportba vagyok benne de az inkább óvodás iskolás csoport külföldön élő magyaroknak.
2021. jún. 27. 06:33
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
33 ez hogy jön ide? :D Köszi, románul még nem tudok, nagyon hasznos tanács volt.
2021. jún. 27. 10:04
 36/37 anonim ***** válasza:
74%
Nem ertem miert kellett le pontozni? Van egy ilyen temakörü anyukas csoport csak nem magyar nyelven sajnos. Az a csoport viszont nagyon hasznos! Semmi rosszat es semmi bantot nem irtam
2021. jún. 27. 10:08
 37/37 anonim ***** válasza:
61%
Mert ez az oldal aztán sokkal jobb :D Aki benne van ilyen csoportokban, az le van pontozva. De itt nincs ítélkezés, ugye?
2021. jún. 27. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!