Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, benne vagytok bármily...

Anyukák, benne vagytok bármilyen baba-mama klubba / csoportba?

Figyelt kérdés

Akár pl. Hoxán akár Facebook-on.

Tervezünk gyermeket párommal és gondoltam jó lenne belépni hasonló csoportba, tanulni más anyukáktól, tapasztalatot cserélni stb.

Párom viszont azt mondta hogy szerinte felesleges, mert "versenyzés" megy kinek a babája ül / áll fel először, mindenki eljátsza a tökéletes anyát stb.

Ez tényleg így van? Ti tapasztaltatok ilyet?

2021. jún. 26. 11:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
54%
Hát én inkább kérdezek olyanokat akik most épp benne vannak a gyereknevelésben, mint olyat aki 30 éve volt. A gyerekorvos is egy őskövület nálunk aki ezer éves dolgokat mantráz. A védőnőt meg korona kezdete óta rohadt nehéz elérni + sokszor ők is rosszul tájékozattak. Nincs baj a csoportokkal. 2 dolog a fontos. Megtalálni a megfelelő csoportot és tudni szűrni az infókat
2021. jún. 26. 13:24
 22/37 anonim ***** válasza:
49%

20

Szakadtam a röhögéstől..

Egy fontos

Tudni kell helyén kezelni a csoportokat.

A “néznèk olyan babákat, mint mi” posztokat rühellem mondjuk.

2021. jún. 26. 13:45
 23/37 anonim ***** válasza:
48%
A településünk babás csoportjába vagyok benne. Néha osztanak meg hasnos infót, pl múltkor kiírták, hogy megváltozott a gyerekorvos rendelési ideje, az jól jött, hogy tudom. Vannak adok-veszek napok is, jó dolgokat tesznek fel. Én nem szoktam kommentelni meg kiírni semmit, csak olvasgatom ha valami olyat tesznek ki ami érdekel.
2021. jún. 26. 14:02
 24/37 anonim ***** válasza:
36%

A “néznèk olyan babákat, mint mi” posztokat rühellem mondjuk.

Ez mit takar? :D

2021. jún. 26. 14:22
 25/37 anonim ***** válasza:
63%
Sztem arra gondol hogy uhu itt egy pancsizós, evős, alvós bármilyen kép és elő az ugyan ilyenekkel. Emiatt hagytam ott egy csoportot. Jajj muti a pancsis képeket. És sorra rakták fel. Volt ahol még a gyerek micsije is látszott. Valaki odaírta hogy ezt nem kéne és leharapták a fejét
2021. jún. 26. 14:26
 26/37 anonim ***** válasza:
54%
Jézusom... :D de jó, hogy nem vagyok benne ilyenekben. Amúgy sztem itt gyakorin tök hasznos válaszok jönnek, mindenki meg meri mondani arc nélkül a véleményét-nyilván van pár hülye azért itt is, ezt helyén kell kezelni. Szülés előtt kiolvastam ezt az oldalt, és sokat tanultam, pl. azelőtt nem is hallottam a többemberes babákról. De amikor én tettem fel kérdést, hasznos válaszokat kaptam.
2021. jún. 26. 14:31
 27/37 anonim ***** válasza:
76%

25

Igen, erre gondoltam

Néznék még ugyanilyen idős

Ugyanilyen hajas

Ugyanilyen maszatos

Stb

Bleeee

2021. jún. 26. 14:40
 28/37 anonim ***** válasza:
60%

Egy helyi csoportban vagyok benne (inkább megyei, nem településhez kötött), az egész jó, meg egy másikban, amit kimondottan szeretek, de ott tényleg az átlagos babás csoportok színvonalán felül folyik a társalgás, nem feltétlenül a "kinek mit tud már csinálni a babája" a téma, inkább mi magunk.

Amíg a kisebbik fiam pici volt, beléptem több tematikus csoportba (szoptatós, hozzátáplálós, stb), most már nekem ezek nem relevánsak, ezért kiléptem, de akkor, amikor kellett, jók voltak. Benne voltam még pár korcsoportos csoportban, de pár hét után kiléptem mindből, az totális agyzsugorítás volt, általában iszonyú primitív nők gyűltek össze ilyen helyeken.

2021. jún. 26. 18:00
 29/37 anonim ***** válasza:
50%

Mind a két gyerekemmel beléptem a nutriklub (milumil) csoportba. Ott a hasonló időben született gyerekek szülei vannak (2014\15 téli stb.)

Nekem hasznos volt az első terhességem alatt. Amikor megszületett már ritkábban néztem a csoportot, max. a hozzátáplálásnál.

Ezen kívül ovis és sulis csoport.

2021. jún. 26. 18:08
 30/37 anonim ***** válasza:
48%
Na megint megérkezett a lepontozó mester... 😒
2021. jún. 26. 21:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!