Végeztek bármilyen tevékenységet/hobbit/munkát otthon baba mellett?
Tortákat, süteményeket készítek megrendelésre.
Van egy cukrász végzettségem, de végül nem abban helyezkedtem el. Viszont imádok sütni főzni így ezzel szoktam elfoglalni magam.
Ezen kívül kertészkedünk a férjemmel. Vannak itthon virágaink, illetve pár gyümölcsfa, azokat én nevelgetem. Valamint egy családi veteményesünk van, ott pedig gyümölcsöket, zöldségeket termesztünk. Ezeket a férjem nagynénije árulja, de nekünk is van bevételünk belőle.
A 4 éves kislányom jobban kiveszi a részét ezekből, mint az 5 hónapos kisfiam. Segít sütni, közben nagyokat beszélgetünk. A kert pedig mindkét gyereknek jó, kint vannak a természetben, ismerkednek a növényekkel stb.
Viszonylag nagy veteményesünk van és sok virágunk, tyúkjaink és kutya kint, cica bent. Alvásidőben írom a könyvemet, vagy ha fáradt vagyok hozzá, akkor kirakózni szoktam, ez teljesen kikapcsol. Minden nap főzök, 2 naponta a szomszéd családnak is.
A gyerekek 4, 3 és 1 évesek, pocakban a 4. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!