Van olyan szülő, aki nem viszi játszótérre a gyerekét?
2-es vagy azért, hogy a magadfajta pletykamamikat jó nagy ívben elkerülje. Szerintem mindenki ismeri a fajtád. Ránéz valakire, de te már egyből ontod róla az igét. Pont mint most itt.
Hát ettől bármi jobb. A panel 4 fala is szerintem. Az a baj, hogy kvára ráértek.
Én nem bírom a meleget, nem viszem nyáron hőségben, meg télen fagyban. Átmeneti évszakokban és enyhébb időben hetente kétszer, háromszor van játszón 3 éves kora óta, előtte félévente kétszer, ha vittem.
Imádja, pedig nálunk is van minden, de játszóra az új gyerekekért, meg az ismerősökért megyünk. Senki sem akar a lakásában azon veszekedni, melyik játék kié, most osztozni muszáj, de nem akar, vagy ilyenek..
Játszón kényelmes, és nagyon, sőt egykének, mint nálunk kifejezetten hasznos a közösségi szabályok megismerése. Ezt én vele csak közösségben tudom gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!