Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan szülő, aki nem...

Van olyan szülő, aki nem viszi játszótérre a gyerekét?

Figyelt kérdés
Miért nem?
2021. jún. 23. 09:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%

2-es vagy azért, hogy a magadfajta pletykamamikat jó nagy ívben elkerülje. Szerintem mindenki ismeri a fajtád. Ránéz valakire, de te már egyből ontod róla az igét. Pont mint most itt.

Hát ettől bármi jobb. A panel 4 fala is szerintem. Az a baj, hogy kvára ráértek.

2021. jún. 23. 10:28
 12/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem megyünk játszótérre. Van udvar bőven. Van játszóterük, 4en tesók eljatszanak egymással. Jön mindez barát unoka tesó, vagy ők mennek. Vannak állatok avval is játszanak. Nekem nem hiányzik a játszó. De a gyerekek sem. Nem szeretnék konfrontalodni ahogy én sem. Úgyhogy inkább kihagyjuk. Más a pestieknek vagy akik nagy városban esetleg panelban lakunk. De sok helyen pl vidéken egészen más a helyzet.
2021. jún. 23. 10:46
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Vinném, de lebontották a fa játszóteret és helyette eu szabványos játszótér épült. Fém csúszda stb. Uncsi lett és ilyen melegben semmivel sem tudnak játszani, mert minden forró.
2021. jún. 23. 10:56
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a közelben elég extra és jó árnyas jatszóterek vannak, jó nagy bujkálós labirintus, mászófal, nagy kötélmászóka, meg olyan sínen futó izé, olyan, mint egy felvonó. Wc is van az egyikben. A gyerekek meg is őrülnének, ha nem mehetnének oda.
2021. jún. 23. 11:03
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Én nem bírom a meleget, nem viszem nyáron hőségben, meg télen fagyban. Átmeneti évszakokban és enyhébb időben hetente kétszer, háromszor van játszón 3 éves kora óta, előtte félévente kétszer, ha vittem.

Imádja, pedig nálunk is van minden, de játszóra az új gyerekekért, meg az ismerősökért megyünk. Senki sem akar a lakásában azon veszekedni, melyik játék kié, most osztozni muszáj, de nem akar, vagy ilyenek..

Játszón kényelmes, és nagyon, sőt egykének, mint nálunk kifejezetten hasznos a közösségi szabályok megismerése. Ezt én vele csak közösségben tudom gyakorolni.

2021. jún. 23. 11:35
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Hat kert ide vagy oda,a jatszora a gyerektarsasegert jonnek a kicsik es nagyok. Mi imadjuk,lent élünk kb miota jo ido van,szuper barataim lettek,igazi osszejaros. Hadd ne mondjam,h a kornyek kertes hazaibol ide jonnek. Olyan vizipisztoly csatak,bandazasok,kincseresesek ,focimeccsek vannak,h orom nezni. Tobb csalad is mondta,h esze agaban sincs elkoltozni,mivel a gyereknek a tarsasag kell,nem az h egyedul uljon a kertben.
2021. jún. 23. 11:36
 17/24 anonim ***** válasza:
35%
Én megértem azokat, akiknek ott a kert és kirakják oda a gyereket. Sokkal de sokkal kényelmesebb a szülőnek.
2021. jún. 23. 11:45
 18/24 A kérdező kommentje:
17# vagy nem akarnak kétszínű, idegesítő anyákkal trécselni.
2021. jún. 23. 11:51
 19/24 anonim ***** válasza:
79%
Ugyanaz mint #1. Ikerházas lakópark, kertes ház, van minden. Hetente jövünk össze 2-2 családdal, egykorúak a gyerekeink. Ilyen melegben meg minden nap medencézünk valakinél. Hol nálunk, hol a barátoknál. Emellett a család is 20 percre a pár évvel idősebb unokatesókkal. Egyszerűen semmi szükség a játszótérre, sőt..
2021. jún. 23. 11:54
 20/24 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon ritkán megyünk. Hétköznap oviban van, gyerekek közt és délután érünk haza, akkor állunk neki az otthoni dolgainknak, már nem fér bele a játszótér (mindketten dolgozunk teljes állásban). Hétvégén van amikor jönnek a kis baráti és itt játszanak, rengeteg dolog van a kertben. Amikor nem, a kertet csináljuk vagy elmegyünk valamerre kirándulni. Egyszerűen nálunk nincs szükség a játszótérre járásra, mert sokat van társaságban és inkább viszem el állatkertbe, strandra, erdőt járni, kirándulni mint játszótérre.
2021. jún. 23. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!