Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire hasonlít rátok a...

Mennyire hasonlít rátok a gyermeketek?

Figyelt kérdés

2021. jún. 21. 18:50
A kérdező szavazást indított:
Fiú- anyjára hasonlít jobban
Lány- apjára hasonlít jobban
Semmelyikünkre nem hasonlít
Teljesen más lett a gyerek, mint mi
Fiú-apjára hasonlít jobban
Lány-anyjára hasonlít jobban
32 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
A fiunk rám, a lányunk inkább a férjemre hasonlít.
2021. jún. 21. 19:13
 2/4 anonim ***** válasza:
60%
Kislányom mikor megszületett én csak annyit mondtam, hogy megszültem az apját kicsiben. Most már el nem tudom dönteni kire hasonlít. Leginkább magára, mert senkire nem ismerek benne😂
2021. jún. 21. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Belőlem semmit nem kapott. Barna hajú vagyok barna szemmel,vékony szájjal ,ő pedig szőke,kék szemű, dús ajkakkal,mint az apja. És remélhetőleg az ő magasságát is örökli,mert én pici vagyok
2021. jún. 21. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Anyám mindig azt mondja, hogyha nem én születek aznap csak egyedül, azt hinné elcseréltek. Ők tudják is magukról hogy lusták, nem voltak jó tanulók. Én egyetemre mentem, világ életemben kitűnő voltam, rendszerető, szorgos, csendes. Ők rumlisak és hangosak. Külsőre sem hasonlítok rájuk.
2021. jún. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!