Van olyan szülő, aki nem viszi játszótérre a gyerekét?
Mi újépítésű kertes házban lakunk, minek vinném? Van homokozó meg kisház, medence, konyhakert, amivel van bőven meló - neki ez is játék-, az utca még tele van gyerekekkel, ki mikor kihez megy. Eszembe sem jut a játszótér, pedig van a közelben.
Panelban nyilván vinném.
Nem csak ez lehet az oka. A városban ahol felnőttem csak 1 játszótér van a város egyik végébn, és a város másik végéből odasétálni 60 perc kb.
17e fős kisváros.
(Nem ott élünk mielőtt nekem támadtok, hogy csak lusta vagyok, csak ezt is látom egy indoknak)
2-es, jó nagy hülyeséget írtál, már ne is haragudj. Én meg ilyen alapon azt mondom, az megy játszótérre kertes házas övezetben, akinek semmi dolga.
Én speciel reggel felkelek, rendbe teszem a gyerekeket, reggelizünk, szoptatok, aztán kimegyek locsolni, kicsit gátolni, ha kell, beszedni a terméseket - ezt ilyenkor nyáron kétnaponta simán meg kell csinálni, kifejteni a borsót, összeaprítani a fűszernövényeket, elraknicaz uborkát, satöbbit -, aztán még kétnaponta főzök, másik nap takarítok a házban, ügyeket intézek, én speciel a vállalkozásba is besegítek napi 1-2 órát gyerekek mellett, délután, ha hazajön a férjem, akkor van egy kis időm magamra, míg játszik a gyerekekkel, aztán ugyanúgy megyünk ki a kertbe, átjönnek a nagyobbik gyerek barátai vagy ő megy át, ilyenkor még csináljuk a kinti teendőket, pihenünk, maradék házimunka.
Tudod kinek lenne ideje naponta 2 órát a játszótéren tölteni? Még tényleg, minek? Nálunk van faház, az egyik barátjánál van trambulin, a másiknál tökömtudja, micsoda. Semmi extrát nem ad a játszótér.
Inkább a férjem szokta levinni, én nem szeretem a játszóteret. Főleg így nyáron nagyon sokan vannak, és iszonyat sok az elcseszett gyerek a még elcseszettebb szülővel. A gyerek egy kis vadállat, az anyuka meg 2 km-re tőle jártatja a bagólesőjét a barinőkkel. Volt, hogy a lányomat majdnem a csúszda tetejéről lökték le. Én meg állok ott, és nem tudom, hogy mit tegyek, mert én szívesen megnevelem, de nem az én dolgom, és túl fáradt is vagyok a plusz konfliktushoz.
A férjem más, ő szereti az ilyen helyzeteket, és rá is szól más gyerekére, szóval inkább rá hagyom. Én csak akkor viszem, ha rossz az idő, és kevesen vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!