Valóban rosszul gondolom, és csak én vagyok a rossz, vagy ez így nem működik?
Ugyan az én lányom még csak 5hónapos, de páromnak van előző házasságból egy fia (10éves) aki minden nyáron 2hetet lent tölt anyósomnál. Ma beszélgettünk anyósommal, és elkezdte mondani, hogy ő azért elverte a gyerek lábát mikor 3éves volt mert zoknit vett fel nyáron
Meg ha kellett(?) odacsapott
Én elvből kerülni szeretném a testi fenyítést a lányomnál, így arra jutottam, hogy nem fogom ott hagyni nála a lányomat 1-2napra sem (már most vinné mindenáron😅)
Anyám se viheti pont ugyan ezen indok végett. Mindent kézrecsapással oldott meg kissebb testvéreimnél (pl véletlenül leszedték a függönyt, mert ráestek az aljára)
Testvéremnek elmondtam, azt mondta nem vagyok normális, hogy emiatt nem vihetik...
Engem is ütöttek kiskoromban a szüleim. Anyukám csak ilyen kézrecsapás szinten, nevelőapám sookkal durvábban.
Megfogadtam, hogy én 1 ujjal nem nyúlok a gyerekemhez igy.
2 éves, tombol a dackorszak, eddig tadtottak az elveim. 1 kézrecsapástól, vagy egy valagra suhintástól az ég világon semmi baja nem lesz. De legalább észhez tér.
Se anya se nevelőapám nem érne hozzá egy ujjal sem, tudják, hogy akkor látták utoljára. Nem 1x hagytam nekik ott.
Anyós más tészta. Ő látni se nagyon akarja az unokát. 1 kezemen meg tudom szamolni a találkozásaik számát a 2 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!