Mosipelus kérdés. Kérlek adjatok tanácsot. Milyet és mennyit vegyek? Kinek mi vált be?
Én vettem néhány újszülött külsőt, tetra lesz benne, kistörcsivel. Aztán majd ahogy nőnek, úgy fogom a készletet összeállítani. (Tervben van a gyapjú pelus, illetve a külső+nedvszívó kombináció)
All-in-one pelust nem szeretnék, mert nálunk az sosem szárdana, és azt nem lehet gépben szárítani.
A csónakos és zsebes pelusokat szeretik nagyon.
Lépj be a FB-on a Mosható pelenka csevegő és piac csoportba, talán ott hasznosabb tanácsot kapsz, mint most tőlem! 😊
Ajánlom neked ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=Jg0yrjf4ypM
Szépen összefoglalja, milyen típusok vannak, melyik hogy működik, előny és hátrány. Szerintem is érdemes előtte tesztelni, hogy nektek melyik válik be, nekem volt egy sikertelen próbálkozásom a csónakosakkal, sajnos nem lett fazon, pedig amúgy sokan dicsérik. Nálam mindegyik típus megtalálható a gyapjú külsőt leszámítva. Szerintem AIO-ból vagy zsebesből azért érdemes 1-2-t tartani, mert ezek apuka/nagymama kompatibilisek. Az viszont tény, hogy az AIO nagyon lassan tud száradni, nekem van 2 márkából is, A Bambino Mio 16, a Blueberry 24 óra alatt szárad. A külső/zsebes plusz betét/prefold/tetra azért jóval gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!