Mindent a mosipelusról?
A helyzet az, hogy én voltam a legnagyobb mosipelus ellenes a világon szerintem, úgy ahogy van undorítónak találtam. Mostanában elkezdtünk a férjemmel figyelni arra, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábnyoma a családunknak és így feljött a mosható pelenka is. (Na meg bevallom Rimóczi Zsófi rettenetesen szimpatikussá tette számomra és teljesen átfordult a kezdeti ellenszenvem.)
Na most aki mosipelusozik az megtenné nekem, hogy leír erről minden tapasztalatot? Jót és rosszat egyaránt, mindent tényleg a szagától a mosásig, jó márkák, tippek stb. Meggyőzni már nem kell de szeretném tudni mibe készülünk belevágni. :)
Ha ez fontos, a kislányunk 1 éves és lesz még gyerekünk aki majd megörökli a pelusokat.
mamami fórumán rengeteg mosipelus-tapasztalat van, fajtánként (zsebes, aio, gyapi), akár márkánként is külön szedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!