Mosipelusos anyukák, ez a szett szerintetek jó?
Laikus vagyok és nincs sok pénzem de erre be tudnék ruházni és akkor már csak papírbetét kell . És ahogy írják szinte végig tudnánk használni. Segítenétek?
Én nem vennék meg rögtön egy ekkora csomagot. Mi van ha nektek nem fazon? Próbálgass több félét!
Facebookon a Mosható pelenka piac és csevegő csoportban kapsz segítséget az induláshoz.
Attol, hogy te mosi pelust szeretnel a baba bore nem birja lehet.
En is nagy lendulettel vagtam bele a mosi pelusba. 2 het utan orvoshoz kerultunk a popsijaval ugy kicsipte neki.
Elsonek nem hasznaltam popsitorlot, kremet semmit sem. Ezek utan motherlove kremet kezdtem hasznalni, sikertelenul.
Javaslom vegyel par darabot probara, feleslegesen ne vegyel ilyen draga csomagot.
A masik a rengeteg viz, mososzer, amit elpazarolsz a pelusok miatt. Allandoan mosni kell, amint pelust cserelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!