Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért védik azt az anyát és...

Miért védik azt az anyát és apát, akiknek el akarják venni a gyerekeiket?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokatív.

Nem annak szánom.

De miért kell védeni egy olyan anyát és apát, akitől el akarják venni a gyerekeit?

Nem ok nélkül akarják elvenni.

A kommentelők 80%-a csak legyint, hogy "biztos az a bűnük, hogy szegények", és hogy "normális csed-et, gyedet, gyest kellene adni és akkor nem lenne ez", meg "normális fizetést kellene adni és akkor nem lenne ez".

Fel se merül az emberek nagyrészében, hogy minek kellett akkor úgy gyereket vállalni, hogy nem tudják eltartani.

És akkor lehet mondani, hogy lehet a gyerekek születése után történt pénzügyi katasztrófa náluk, mint mindig, mert mindig ezzel védenek ki sokszor mindent.

De annak, hogyha valakit ki akarnak emelni a családból, annak oka van, nem?

2021. jún. 12. 18:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
89%
10, akkor vegkepp nem ertem minek kell a normalis helyeken minden sz.rba belenezni. A gyumolcsos dolog komoly? Ha pont bevasarlas elott jonne nalunk semmit nem talalna. Ez sem normalis.
2021. jún. 13. 00:21
 12/12 anonim ***** válasza:
36%

10 vagyok.

Felirta miből mennyi van itthon, van e gáz, melegviz, radiátor meleg-e (panel..., és épp február volt, plusz ment a fali kandalló is mert hideg volt) benezett a szekrénybe mennyi élelmiszer van, hányan lakunk itt, hány szoba van, baba hova fog jönni. Ekkor kérdeztem meg hogy oké mi így állunk anyagilag hogy nem probléma télen sem a gyümölcs, zöldség, de akkor ahol nincs áram, gáz, villany stb akkor oda minek engedik a gyereket?? Hát jobb a szülőnel mint allamiba. Az állam leesett basszus. Nálam benezett meg a szekrénybe is jómód ide vagy oda, másnak meg.... Ah Mind1 is, nem értem én ezt

2021. jún. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!