Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy amíg én...

Hogy lehet az, hogy amíg én kiégek attol, hogy család-munka, mást meg ez éltet és teljesen elég neki?

Figyelt kérdés

Amig csak a gyerek munka bolt jatszoter volt az életemben, kb a kicsi 4-5 éves korára kiégtem, de full depresszios szintre, azaz mintha meghaltam volna belul es csak anya lennèk más meg nem. De talpraálltam tuléltem, valahogy birom, de nem vagyok boldog, es a depresszio azota is környékez csak nem ver már le.

Semmi szabadsagom nincs soha, ebbol az egészbol kiszállni 1 napra sem. A kiégés boritékolva is volt sztem. De ésszel felfogom hogy tenni tenni kell, nem hagyhatom el magam, vinni a kicsit, a haztartas, elni a csaladban stb.

Más meg szüli sorra a harmadikat is, énekelgetve főzőcskézik, minden szép, jo.

Párom kistestvért akar. Ezért a kérdés.

#kiégés ellen
2021. jún. 10. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
A gyerek előtt mi tett boldoggá? Az hová tűnt és miért?
2021. jún. 10. 11:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Gyerekkel nem egyeztethető. Azért tűnt el.
2021. jún. 10. 14:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem téged a munkád jobban zavar mivel azt írtad az otthonléttel nem volt bajod.

Nem fér bele gondolom, hogy részmunkaidőben menj vissza.

2021. jún. 10. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Mondjuk én pont munka mellett nem bírnám, mármint amíg kicsi a gyerek, szóval én bölcsibe nem adnám. Tudom, hogy sokan így csinálják, így szeretik, nem vagyunk egyformák. A tesókérdést is kis korkülönbséggel jó letudni, én három gyerekkel vagyok otthon (egy 5 éves és 2 éves ikrek). Minden időmet lefoglalja a háztartás, a gyerekek, de letudom annak, hogy ez most egy ilyen időszak, és a fellélegzés is nagyjából egyszerre fog eljönni. Egyébként amíg egy gyerek van és kicsi, magát nem nagyon tudja lefoglalni, a tesók viszont sokszor jól eljátszanak együtt (persze a veszekedések is ott vannak, amik nem nyugtatják az idegeket :)
2021. jún. 22. 19:47
 15/15 anonim ***** válasza:

#7" alig várom,hogy otthon legyek a picikkel"

Na ja,én is ezt mondtam,míg nem volt gyerekem! Én is alig vártam és biztos voltam benne,hogy isteni lesz,csak rajtam múlik...aha 😀hát büdös nagy pofon,az lett amit kaptam. Kérdező,mi lett végül? Engem is basztatnak második gyerekkel,de köszönöm szépen,és örülök,hogy életben vagyok. Még csak egy éves a gyerekem. Imádom,de nem lesz több. Van olyan,hogy idegrendszer,és az enyém ezt az egyet képes még ésszel elbirnk. Talán. Van aki napok amikor azt hiszem,ezt sem. Az én férjem is akarna még egyszer,de megérti ha még nem.azt hiszi, még nem...én tudom,hogy már biztos nem. (38 vagyok). De nem érdekel,az én életem,az én testemoszibten szólva az sem érdekel,ha csalódott emiatt,inkább legyen az,de még egy gyerek mellett én tuti fobe lonem magam (nulla segítségünk van a hétköznapokban).

2023. dec. 22. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!