Adnátok tippeket fiú és lány névre?
Figyelt kérdés
Különlegest szeretnénk2021. jún. 9. 23:04
11/31 anonim válasza:
Kb ilyen például a Zsigmond, Letícia
14/31 anonim válasza:
Felícia, Szabrina, Matilda, Hermina
Edvárd, Eduárd, Emánuel, Simon
16/31 anonim válasza:
Annyira idétlen ronda fiu nevek vannak hogy borzalom.Egy sem tetszik.Lányba több jó név van.Mi olyat választottunk,ami külfföldön is megállja a helyét,ritka és felnőttnek is jol áll.Senki nem hallotta még,rá csodálkoznak,hogy milyen szép név!Ha ovis lesz és szólítják nem fog oda szaladi vagy hat gyerek,mint pl.a Lilinêl!
17/31 anonim válasza:
Jaa és az lemaradt,hogy amelett hogy iszonyat ronda nevek,még azt sem lehet megállapítani hogy fiu vagy lány név.És az egyik válaszolo jol írta!Nem ezek a borzadály nevek a ritkák manapság,hanem a Tamás,Viktor,Csaba,Katalin,Mária,Erzsébet stb.Szoval szerintem valami értelmes nevet adjatok neki!
18/31 anonim válasza:
Mindenkinek mást jelent a különleges. Én például Borka nevet adtam a kislányomnak màsodik névnek nagymamám után (Borbála volt). Nekem ez a név különleges.
Ezen kívül a Norina és a Tamara név tetszett. De az igaz, hogy vannak szép nevek a kikopottak között is. Például Julianna, Zsuzsanna, Júlia, Sára
19/31 A kérdező kommentje:
Különlegest akarok és nem olyant amivel csúfolhatják ,nem olyan modern nevekre gondoltam mimd Mendel vagy Medox vagy ilyen :)))
2021. jún. 10. 09:36
20/31 anonim válasza:
Gerda, Vanda, Lenke, Karolina (Lina)
Örs, Kornél, Zádor, Jakab
Nekem ezek azok, amik nem az újhullámos kategória, látszik, hogy fiú vagy lány, de igyanakkor nem annyira hivalkodóak mint egy Pompónia:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!