Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mivel mossátok a padlót?

Mivel mossátok a padlót?

Figyelt kérdés
Kisfiam kúszik,mindíg a járólapos nappaliban. Amíg nem tudott mászni, Domestossal vagy sima padlótisztítóval mostam fel. A probléma az,hogy folyton megnyalja a padlót is,így erős vegyszert nem szeretnék használni. Ecetes vizet ajánlottak,de attól is ragadós érzete van a padlónak. Van valami bababarát szer vagy házi praktika ami nektek bevált?
2021. jún. 9. 14:28
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Sima padlótisztítóval mostam, vagy sima vízzel.
2021. jún. 9. 14:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Sima vízre is gondoltam,de az meg nem tisztít rendesen. Túl steril nem akarok lenni,de kint van kutya, terasznál a papucson előfordul,hogy szőrt behozunk,igy valószínűleg koszt is. Vagy ennyire ne aggódjam túl? :D
2021. jún. 9. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Meg fogja enni a játszótéri homokot is, meg a koszos gyümölcsöt, meg ki tudja még mit. Gyerek.
2021. jún. 9. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Chicco fertőtlenítő folyadék, utána egy textilpelussal+sima vízzel áttörlöm a padlót

Ugyan semmi köze a felmosószerekhez, de tuti, hogy nem lesz baja, ha megkostolja a padlót😁

2021. jún. 9. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Én nem használok vegyszert, hanem egy erős gőzmoppal megyek végig a padlókon. A parkettának sincs tőle baja, és a bacikat is megöli.
2021. jún. 9. 14:48
 6/10 anonim ***** válasza:
77%
Sima víz és volt egy öko padló felmososzerem is, de nekünk jó a víz, nincs állat bent.
2021. jún. 9. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

"Vagy ennyire ne aggódjam túl?"

Ne. Ez még csak a kezdet :D

Nem véletlnül szokták mondani, hogy az első gyereknél még sterilizálsz (már aki :D), a másodiknál már csak elmosod, a harmadiknál meg épp hogy letörlöd a tonna homokot.

Nálunk 3 kutya és egy macska van a lakásban és túlélte a mászós, szájbavevős időszakot. Nem kell túlgondolni ezt.

Egyébként Froscht használok.

2021. jún. 9. 14:53
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Sima padlótisztítóval mosok fel.

Igazából az én gyerekeim még most is megnyalják a padlót, pedi 1 évesek.

Van h a kádban a habot is megnyalják.

Szóval....

2021. jún. 9. 15:03
 9/10 A kérdező kommentje:

7

Mondjuk max 1 hónapig főztem ki a cuccait. Utána simán elmostam. Annyira én sem vagyok steril,alapból nem egészséges. De próbálok akkor edződni. Néha megrágta a kinti papucsomat is, kisebb infarktus volt először. Mostmár rátudok ha úgy esik.

Köszi mindenkinek,mentek a zöldek. :)

2021. jún. 9. 15:05
 10/10 anonim ***** válasza:
77%
Frosch univerzális tisztítószert használok, néha sampont.
2021. jún. 9. 18:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!