Felvettük a babavárót, időközben megszületett a kisfiunk. Be kell jelenteni a bank felé, hogy ténylegesen megszületett a gyermek? Most jelenleg szüneteltetjük a törlesztést.
Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 13:14
11/17 anonim válasza:
2# vagyok. OTP. BE KELLETT VINNÜNK.
Mi a 2.trimeszter végén a 3.trimeszter elején igényeltük.
12/17 anonim válasza:
5. vagyok. Mi K&H banknál vagyunk, nem kértek semmit és nem vonták vissza a kamatmentességet, most direkt meg is néztem az e-bankon. Pont ugyanannyit vonnak le, mint a baba születése előtt. Valószínűleg más a bankok eljárási rendje, egyik kéri, másik nem. Ezért felesleges lepontozgatni a másikat, mindenki saját tapasztalatot írt. Fel kell hívni az adott bankot és már ki is derül.
13/17 anonim válasza:
Mi is K&H-nál vettük fel, nekünk nem kérték. Rá is kérdeztem, amikor aláírtuk a szerződést (20 hetes terhesen, kiskönyv bemutatásával), hogy van-e tennivaló miután megszületik, és akkor mondta, hogy semmi, boldog babázást. Szóval valószínűleg tényleg bankja válogatja. Kérdezz rá, hogy nálatok mi a helyzet.
14/17 anonim válasza:
Mi az Erste-nel vettük fel. Ott be kellett vinnünk a papírjait 2 hónapon belül és kitölteni egy nyomtatványt, miszerint megszületett. (Hiába volt már akkor szüneteltetve.)
15/17 anonim válasza:
9-es bemásolta. Mi külön rá is kérdeztünk, hogy a nemegész 2 hónapos babával/baba mellől tényleg be kell-e menni, azt mondták, igen.
16/17 anonim válasza:
Be mész szépen bankodba gyerekel együtt ha máshogy nem megy és visszed az összes papirját,és be mutatod .
17/17 anonim válasza:
K&H banknál vettük fel mi is, nekünk be kellett vinni a baba papírjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!