Hány gyermeket szeretnétek és mennyi van/lesz ténylegesen? Fiúk-lányok?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 11:29
1/15 anonim válasza:
Kettőt terveztünk, három lesz:)
2/15 anonim válasza:
Mindig is hármat,négyet szerettem volna,egy fiam van,valószínű így is marad.
3/15 anonim válasza:
4 gyerkőcök szeretnék, eddig 1 van, majd az apukától is függ hogy mennyi lesz a vége :)
4/15 anonim válasza:
Én kettőt szeretnék, a párom pedig hármat. Nekem a három is teljesen jó, ha úgy adódik. Most várom az elsőt, ő fiú lesz, de egy kislányt mindenképp szeretnék. Ha a harmadik sem lesz lány, akkor utána már megállunk.
5/15 anonim válasza:
Három van, többet egyáltalán nem szeretnék.
1 fiú, 2 lány, elégedett vagyok így:)
6/15 anonim válasza:
1 fiam van, többet nem szeretnék. Eredetileg is ennyi volt a terv.
7/15 anonim válasza:
1 fiam és 1 lányom van, több mint valószínű, hogy nem lesz több gyerekünk, bár én nagyon vágynék még egyre
8/15 anonim válasza:
1 fiam van. Kettő gyereket szerettem volna, de anyagilag inkább megállunk. Örültem volna még egy kislánynak.
9/15 anonim válasza:
Egy kisfiam van,aki 6 hónapos.
Szülés előtt kettőt szerettem volna,de elég lesz nekünk ez az egy is,megmondom őszintén,hogy nem ilyenre számítottam szülés előtt.
Elég nehéz vele,baromira rossz alvó ( ha csak ötször-hatszor kel az éjjel,akkor már jó éjszakánk volt),nincs el szinte csak kézben,iszonyatosan hasfájós még mindig és ez így összességében eléggé megvisel...egyébként imádom őt,de semmi pénzért nem kezdeném előlről.
10/15 anonim válasza:
Eredetileg kettőt szerettem volna, most egy kisfiam van, nagy valószínűséggel egyke marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!