Mikor látogassuk meg a barátnőmék újszülött gyermekét?
Mennyi idősen illik meglátogatni az újszülöttet? A rokonok gondolom hamar, vagy azonnal mennek majd hozzájuk, de nem tudom, mi mikor menjünk megnézni a kicsit? Várjuk meg a 6 hetet, vagy 8-at? Túl korán sem akarok menni, de későn sem. 8 hetesen viszont már javában kint fogja tologatni az utcán a kicsit babakocsival tavasszal, az meg nem ciki, ha ott látnám először a babát? Egyébként szomszédok vagyunk. És van egy 3 éves ovis lányunk, ahogy nekik is, őt is vinnénk természetesen.
Köszönöm a válaszokat.
Azt én is mindig el akartam kerülni, ha a közelben lévő kedves ismerős, rokon, barátnő szült, hogy az utcán lássam őket először;)
Én elterveztem, hogy amikor a barátnőm novemberben szült, hogy 4 hetes kora körül megyek majd a családdal, de megelőzött, hogy üzent: vár minket. Eredetileg még több időt vártam volna, tehát úgy 6 hetet kb., mert elég sok náthás ember volt abban az időszakban is a környékünkön, családban, de már alig volt 2 hetes a babájuk, amikor üzentek, hogy bármikor mehetünk hozzájuk.
Hozzáteszem, nekem 3 gyermekem van, a fent említett család mindhármat már 1 hetes korában meglátogatta.
Kérdezd meg őt, hogy mikor mehettek.
Ezt ne te döntsd el, hanem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!