Van olyan, aki ténylegesen itteni vélemények alapján nevezte el a gyerekét?
Mi kettő név között vacillaltunk, itt is megkérdeztem, azért, mert kíváncsi voltam, h melyikre szavaznak többen.
Nem ez alapján választottunk.
Én még sosem tettem fel ilyen kérdést itt. Viszont sosem értettem azokat akik válasz helyett másokat oltogatnak.
De hogy a témánál maradjak és a kérdésedre is válaszoljak kedves kérdező: nem lehet a társadalom véleményét teljesen figyelmen kívül hagyni, hiszen a véleményük úgyis kifejezésre fog jutni csak épp a gyerek szívja meg a levét.
Csúfolni fogják, ha a gyerekek nem is érzik hogy mondjuk "öreges", "tucat","túl különleges" vagy akármilyen neve van, majd a sok jóindulatú szülő rávilágít otthon, meg kiröhögi, aztán másnap mehet a csúfolódás.
Igenis figyelembe kell venni a választásnál több tényezőt is. Itt is emberektől lehet megkérdezni, ugyanazoktól akik körbevesznek az életben. Semmi baj nincs ezzel.
Senkinek semmi beleszólása nincs abba SEM hogy mi alapján dönt az illető.
De ha kérdez akkor illik normálisan válaszolni, a többi rajtuk áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!