Nem tudom mit hogyan csináljak?

Én is kíváncsi vagyok a válaszokra...
Én hagytam ordítani, de ezen mégjobban begurul :((

Teljesen igaza van az elsőnek. Szerintem te túl engedékeny vagy! Ha nem akar szépen öltözni akkor erőszakkal öltöztesd fel! Ne legyen az amit ő akar, te vagy a főnök. És mi az, hogy addig hisztizik még nem kérsz tőle bocsánatot?? Neki kéne Tőled bocsánatot kérni, erre szoktasd rá! A lényeg, hogy maradj nyugodt, tudom nagyon nehéz, nekem is van gyerekem, tudom mit beszélek. Mond el neki szépen, nyugodtan, hogy most mi fog történni és ha ő nem fog jól viselkedni akkor ez és az lesz. Pl: Kislányom most szépen fel kell öltözni mert indulunk vásárolni. Ha szépen felöltözöl akkor anya nagyon boldog lesz, hogy ilyen ügyes kislánya van és nagyon büszke lesz rád. Viszont ha hisztizni vagy akadékoskodni fogsz akkor anya szomorú lesz és kénytelen lesz megbüntetni téged. Nem nézhetsz tv-t és nem is játszhatsz, egyedül kell maradnod addig amíg meg nem nyugszol és bocsánatot nem kérsz anyától.
Ennyi! Jó ezt így leírni nagyon könnyű, megtenni meg nagyon-nagyon nehéz, de meg kell mert másképp nem fog menni.
Sok sikert! SZia

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!