Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tudom mit hogyan csináljak?

Nem tudom mit hogyan csináljak?

Figyelt kérdés
Azt szeretném meg kérdezni, hogy ti mit csináltatok mikor hisztizni kezdet a gyereketek az enyém 3éves lesz két hónap múlva , de annyira kikészít,hogy fej görcsöt kapok nagyon szeretem a kislányomat ő az életünk.Nem volt elkényeztetve de bántva sem nagyon jó és nyugodt élete van mégis nagyon ki borítóan viselkedik.Ordít marja magát és mindig ellenkezik velem másokkal meg tök normális,nem tudom hol rontottam el. Kérlek adjatok tanácsot mert dolgozni sem tudok be járni pontos időre.
2010. aug. 25. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor,ha következetesen nem engedsz a hisztijének,akár hogyan ordít. Hagyd ordítani,amíg rá nem jön,hogy ezzel nem ér el semmit! Az sem baj,ha adsz egyet a fenekére! Tudom,hogy ma ezt nem helyeslik,de néha szükség van rá.
2010. aug. 25. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is kíváncsi vagyok a válaszokra...

Én hagytam ordítani, de ezen mégjobban begurul :((

2010. aug. 25. 09:36
 3/6 A kérdező kommentje:
3hete minden reggel fel kell kedvesen jó reggelt anya felkeltem puszi puszi. Később szolok neki Kicsim öltözünk jó anyukám, viszem a ruhát és elkezd ordítani, hogy most nem akarok várok egy kicsit de utána sem ha nem hatalmas ordításba elkezd sírni és kiabálni, hogy nem igazság, hiába Viszembe a szobájába hiába nem nézhet mesét, vagy csapok a fenekére semmi még annál rosszabb és azt várja kérjek tőle bocsánatot és akkor nyugszik meg, de ez kb 2óra hosszáig tart.
2010. aug. 25. 09:41
 4/6 A kérdező kommentje:
9:36 én is ezt tapasztalom, hogy még annál jobban hisztizik és kíméletlenül.
2010. aug. 25. 09:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igaza van az elsőnek. Szerintem te túl engedékeny vagy! Ha nem akar szépen öltözni akkor erőszakkal öltöztesd fel! Ne legyen az amit ő akar, te vagy a főnök. És mi az, hogy addig hisztizik még nem kérsz tőle bocsánatot?? Neki kéne Tőled bocsánatot kérni, erre szoktasd rá! A lényeg, hogy maradj nyugodt, tudom nagyon nehéz, nekem is van gyerekem, tudom mit beszélek. Mond el neki szépen, nyugodtan, hogy most mi fog történni és ha ő nem fog jól viselkedni akkor ez és az lesz. Pl: Kislányom most szépen fel kell öltözni mert indulunk vásárolni. Ha szépen felöltözöl akkor anya nagyon boldog lesz, hogy ilyen ügyes kislánya van és nagyon büszke lesz rád. Viszont ha hisztizni vagy akadékoskodni fogsz akkor anya szomorú lesz és kénytelen lesz megbüntetni téged. Nem nézhetsz tv-t és nem is játszhatsz, egyedül kell maradnod addig amíg meg nem nyugszol és bocsánatot nem kérsz anyától.

Ennyi! Jó ezt így leírni nagyon könnyű, megtenni meg nagyon-nagyon nehéz, de meg kell mert másképp nem fog menni.

Sok sikert! SZia

2010. aug. 25. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdi a műsort hogy nem akar menni veled indulj el, és mond, jó anya megy egyedül vásárolni, te meg maradsz itthon. Nálunk ekkor megváltozik a világ, ő is akar jönni. Szerintem a meggyőzés jobb, mint hogy hagyod hisztizni.
2010. aug. 25. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!