Csak szerintem ciki 18 évesen szülni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, elég sok ismerősöm van aki 18-19 évesen szül.. csak szerintem hamarkodjak el nagyon? Annyira megváltoznak ettől az egésztől. Tegnap is néztünk filmet páran haverok, egyből rávágja, gyerek kéne már ezeknek is. Miért igy gondolkoznak? Felreertes ne essek, szeretnek kisbabat majd, de még nem most. Szerintem nagyon nagy hulyeseg ennyire fiatalon szulni a mai vilagban, meg ok is gyerekek szinte.. ami a legjobban idegesit hogy ezt magyarazzak folyamatosan hogy mindenkinek az kene. En sose mondanam meg senkinek se mit csinaljon.2021. jún. 3. 13:14
21/21 A kérdező kommentje:
kedves 19-es nagycsillag, a saját véleménynek és az agymosásnak nincs köze egymashoz, remelem tudod. attol meg hogy egy nevtelenul kerdezos oldalra kiirok, attol meg senkinek se mondtam meg soha hogy mit hogy csinaljon, az emlitett lanyok viszont azok akiknek a legnagyobb gondjuk hogy más nem szul a kedvukert 🙂🔫🔫
engem az erdekelt hogy ccsak en vagyok e ilyen velemenyen. mint lathatod nem
2021. jún. 5. 23:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!