Csak szerintem ciki 18 évesen szülni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, elég sok ismerősöm van aki 18-19 évesen szül.. csak szerintem hamarkodjak el nagyon? Annyira megváltoznak ettől az egésztől. Tegnap is néztünk filmet páran haverok, egyből rávágja, gyerek kéne már ezeknek is. Miért igy gondolkoznak? Felreertes ne essek, szeretnek kisbabat majd, de még nem most. Szerintem nagyon nagy hulyeseg ennyire fiatalon szulni a mai vilagban, meg ok is gyerekek szinte.. ami a legjobban idegesit hogy ezt magyarazzak folyamatosan hogy mindenkinek az kene. En sose mondanam meg senkinek se mit csinaljon.2021. jún. 3. 13:14
11/21 A kérdező kommentje:
4
nem ertem az ellentmondast mivel
sosem szoltam bele, magamban megtartottam a velemenyemet mindig is
2021. jún. 3. 14:15
12/21 anonim válasza:
11, pedig az egész kérdés erre épül, hogy szerinted mit nem kellene másoknak csinálniuk.
13/21 anonim válasza:
Igazából én személy szerint én sem vállaltam volna 18 évesen gyereket. Tény és való hogy mostmár sokan 30 körül szülik az első gyereket(szerintem is ez a normális nem a 18 meg a 20), én az ismerőseim között a két végletet látom, vannak akik beválalják 16 meg 18 évesen, meg vannak akik 34-36 évesen szülik az elsőt. Igazából engem nem zavar ki mikor szül, csak engem ne nyaggassanak vele hogy gyerek kéne, én még várni szeretnék . 26/N.
14/21 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, az egy dolog, hogy én másképp tennék, dehát mindenkinek saját élete, cikinek nem tartom.
15/21 anonim válasza:
Mi abban a ciki? Az én környezetemben nagyon kevés lány szült ilyen fiatalon, de a cigánysoron biztosan nem túl meglepő életkor ez a szülésre. Szóval attól függ hol laksz.
17/21 anonim válasza:
Arra pont jó, hogy más életében vájkáljon az ember. "Húú, 18 évesen szült a Mari, de ciki!" Sokaknak ez a hobbija.
18/21 anonim válasza:
Nem ciki. Tök jó ha valaki fiatal anyuka tud lenni, irigylem. Csak nyilván ilyenkor még nem feltételnül van meg a megfelelő háttér egy gyerekhez.
19/21 anonim válasza:
„ En sose mondanam meg senkinek se mit csinaljon.”
Kiscsillag,az egész kérdésednek az a témája hogy SZERINTED hogyan nem kellene MÁSNAK cselekednie.
20/21 anonim válasza:
Az állatok szaporodnak, ahogy elérik az ivarérett kort, szóval... :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!