Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nek.tek nem ég az arcotok,...

Nek.tek nem ég az arcotok, hogyha a boltba elkezd sírni, ordítani a babátok/gyereketek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 10:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%

Módosítom a válaszom, mert úgy látom ez itt nem tetsző amit írtam (19).

Szóval: ÁÁÁ nem, mi soha nem visszük magunkkal vásárolni, otthon van az apjával amíg elmegyek. Sőt, közlekedni sem tanítom soha. Otthon él, illetve az óvodáig elmegyünk. Mélyen megvetem akiknek a gyerekük akár egy hangot is kiad és zavarni merészeli a többi vásárlót. Egyáltalán nem kell megtanítani kicsi korában köszönni, vásárolni stb. Sőt semmi alapvető dologra. Inkább ne zavarjon senkit.

Remélem ez így már megfelel. Mondjuk a szomszédaimnak biztosan, mert a környékünkön egyedül az én fiam tud köszönni pedig még nincs 4 éves, a többi gyerek nem.

2021. máj. 30. 15:12
 22/25 anonim ***** válasza:
36%
Tudod az nem mindegy hogy te egy 4 evésről beszélsz. Nyilván vele már szót lehet érteni meg sokmindent megtanult. De ez egy folyamat. Pl egy 1,5 éves dackorszakossal azért egy kicsit másabb
2021. máj. 30. 15:16
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
És szerinted 4 évesen viszem csak? Természetesen 1 évesen is vittem babakocsival stb. hová tettem volna otthon a polcra? Ne aggódj nem maradtam ki a dacból. :) A lényeg hogy gyorsabban abbahagyja ha nem engedsz neki.
2021. máj. 30. 15:24
 24/25 anonim ***** válasza:
90%

A nagy miatt nagyon egett a fejem dackorszak idejen, de muszaj volt vinnem magammal mindenhova, mert nem volt segitsegem. Egyszer a szomszed beszolt, hogy szegeny gyerek, amikor azert orditott , mert csak egy gomboc fagyit kapott, ott visszaszoltam hogy nem szegeny gyerek, szegeny anyuka bakker. Miutan vege lett a dackorszaknak minta gyerek lett.

Most a kicsivel aki 5 honapos mar nem stresszelek ennyire, remelem kesobb sem fogok.

2021. máj. 31. 08:59
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Nem ég, mert nincs miért. Néhány felnőtt viselkedése sokkal rosszabb a boltban, mint a hisztiző gyereké.
2021. máj. 31. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!