Nek.tek nem ég az arcotok, hogyha a boltba elkezd sírni, ordítani a babátok/gyereketek?
Módosítom a válaszom, mert úgy látom ez itt nem tetsző amit írtam (19).
Szóval: ÁÁÁ nem, mi soha nem visszük magunkkal vásárolni, otthon van az apjával amíg elmegyek. Sőt, közlekedni sem tanítom soha. Otthon él, illetve az óvodáig elmegyünk. Mélyen megvetem akiknek a gyerekük akár egy hangot is kiad és zavarni merészeli a többi vásárlót. Egyáltalán nem kell megtanítani kicsi korában köszönni, vásárolni stb. Sőt semmi alapvető dologra. Inkább ne zavarjon senkit.
Remélem ez így már megfelel. Mondjuk a szomszédaimnak biztosan, mert a környékünkön egyedül az én fiam tud köszönni pedig még nincs 4 éves, a többi gyerek nem.
A nagy miatt nagyon egett a fejem dackorszak idejen, de muszaj volt vinnem magammal mindenhova, mert nem volt segitsegem. Egyszer a szomszed beszolt, hogy szegeny gyerek, amikor azert orditott , mert csak egy gomboc fagyit kapott, ott visszaszoltam hogy nem szegeny gyerek, szegeny anyuka bakker. Miutan vege lett a dackorszaknak minta gyerek lett.
Most a kicsivel aki 5 honapos mar nem stresszelek ennyire, remelem kesobb sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!