Nek.tek nem ég az arcotok, hogyha a boltba elkezd sírni, ordítani a babátok/gyereketek?
Nekem nem.
Elnézést kérek, majd kimegyek vele.
Általában oka van a sírásnak, számítok is rá olyankor.
Nem vagyok szuperanyu, csak elfogadtam, hogy benne van a pakliban, a gyerekek ilyenek.
Na, látom, csak az a válasz hasznos, aki szégyelli magát a gyereke viselkedése miatt. Ez elég szomorú. Egy kisbaba, csecsemő nem azért sír, mert neveletlen, vele is kell vásárolni, és igen, előfordul, hogy hiába lakott jól, hiába aludta ki magát, nincs meleg, nem fázik, mégis sír.
Egy nagyobb, dackorszakos gyerekkel, ugyanúgy megesik, főleg, ha ő kitalálja, hogy neki a 615. kisautó vagy a nagy tábla milka ebéd előtt.
Őszintén megmondom, én magasról teszek rá, mások mit gondolnak rólam. Felőlem lehetek szar anya, gondolhatják, hogy neveletlen a gyerekem, nem izgat. Ha földhöz vágja magát, akkor is vannak szabályok, amiben korábban megegyeztünk, és ezen nem változtatunk csak azért, mert ő meggondolta magát és habzó szájjal üvölt.
Akinek van/volt dackorszakos gyereke, az érti. Én is megértem, amikor másé csinálja ezt.
Ha egy baba sír, azért miért kéne a szülőnek szegyellnie magát? Nem poénból megy boltba, hanem mert kell, a babán meg nincs kikapcs gomb, szóval nem tud mit csinálni, azon kívül, hogy próbálja ott helyben megoldani a baba gondját, már ha ez egyáltalán lehetséges.
A gyerekhiszti idegesítő, de szintén tök normális dolog, aki azt állítja, hogy az ő gyereke sosem hisztizett, az hazudik.
Nekünk a bolt nem okoz gondot, de a sétából/játszótérről hazatérés már komoly gond.
Lányom autista, olyan dührogamokat szokott kapni, hogy zeng a fél város. Üvölt, örjöng, úgy viszem haza kezében mibt egy zsák krumplit. Nagyon ciki, ég a fejem, idegenek többször megjegyezték, hogy hisztis, de egyszerűen nem tudok vele mit csinálni. Egy ideig nagyon zavart, hogy mások mit gondolnak rólunk, de mostmár igyekszem csak rá figyelni. Meg kell tanulnom bevenni a leszarom tablettát.
Ha más gyerekét hallom hisztizni, akkor csak együttérzően a szülőkre nézek, vagy csak simán kitartást kívánok nekik (magamban), nem zavar és szerintem nem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!