Kb. mennyit ès miért szokott àltalàban sírni 15-18 hònapos gyereketek??
Megüti magàt, kabàtot kell felvenni, valamire nemet mondok.
Mennyit ès milyen helyzetekben sìr a gyereked?
6-os vagyok: szeparacios szorongas?
Ha kiesik vmi a kezebol nem sir a lanyom, de ot sem lehet magara hagyni, etetoszek es a tobbi is stimmel.
Viszont sosem gondoltam (na jo, az elejen), hogy elrontottam valamit. O ilyen, mas meg a sarokban elvan egyedul.
Tobbemberes babakrol hallottal? :)
De persze szakembernek nem art ranezni :)
Ne haragudj, de ez a sok sírás azért van, mert (hogy mondjam finoman) szépen be vagy idomítva. Unatkozik? Hiszti, így felveszed, vele foglalkozol. Nem tetszik neki valami? Hiszti, odamész hozzá és vele foglalkozol...
Ez amit leírsz, ez pontosan annak a jele, hogy el van készeztetve, azt csinál amit csak akar. Hidd el, ha berakod a járokába es otthagyod, nem lesz neki semmi baja. Ha elkezd hisztizni akkor hagyd. Hidd el, ennyi idős korban él a 3 napos szabály. Ku.r.v.a szar helyzet és rhadt kemény, de hagynodd kell sírni. Különben sohasem tanulja meg, hogy mi a szabály, a rend. És neked lesz csak rosszabb! 3 napig fog csak tartani a hiszti, utána megtanulja, hogy nem az van amit ő akar!
Tapasztaltam, nekem volt, hogy úgy sírt, már lilult a feje. De utána miután rájött, hogy nem ér el semmit a hisztivel ő is és mi is sokkal boldogabbak lettünk. Most 6 éves a fiam, és nem szokott hisztizni másfél éves kora óta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!