Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kb. mennyit ès miért szokott...

Kb. mennyit ès miért szokott àltalàban sírni 15-18 hònapos gyereketek??

Figyelt kérdés

#Mèg mindig sokat sír
2021. jan. 30. 16:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha megüti magàt, vagy megijed, ha összevesznek egy jàtékon vagy éjjel néha felsír.
2021. jan. 30. 16:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy hiszti, vagy tényleges sírás. Az enyém akkor szokott sírni, ha baleset éri, vagy kiszaladok a postáshoz, és a kiságyban kell várnia.
2021. jan. 30. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha megüti magát,általában akkor sír
2021. jan. 30. 21:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Hàt gondoltam hogy nàlunk akkor valami nqgyon nem jòl van...Vannak napok amiket még mindig csak tùl èlünk,pedig azt hittem erre az időrr (15 hònap) kicsit jobb lesz a helyzet.
2021. jan. 30. 22:00
 5/13 anonim ***** válasza:
15 hónapos fiam akkor sír,ha elesik,megijed,fáj a foga,elveszek tőle valamit ami veszélyes (hiszti),ha unatkozik az etetőszékben sír hogy vegyem ki,néha a lábamba kapaszkodik és sír hogy vegyem fel. Úgy kb ezek a sírás okai nálunk,ja meg ha esetleg túlpörög estére és már fáradt akkor sírósabb.
2021. jan. 30. 23:50
 6/13 anonim ***** válasza:

Megüti magàt, kabàtot kell felvenni, valamire nemet mondok.

Mennyit ès milyen helyzetekben sìr a gyereked?

2021. jan. 31. 12:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem szoktam konkrétan mèrni hogy mennyit de elèg sok helyzetben...Van amit normàlisnak tartok pl.öltözködes,pelenkàzàs,megüti magàt.De pl.ha bàrmi kiesik a kezéből,vagy felborul egy autója,vmit nem ér el bàrmi ilyenre sìr rögtön.Kisàgyban,jàròkàban 1 percet sem bìr ki...etetőszék dettó,örülök ha addig bent marad mìg eszik.És ami a legdurvàbb h nem lehet mostanában 5 percre sem magára hagyni (ott lenni mellette csak nem vele foglalkozni)mert azonnal sìr...Lehet mi rontottuk el h folyton szórakoztattuk??Vagy valami màs baja lehet?természetesen orvosnak mondani fogom..
2021. jan. 31. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:

6-os vagyok: szeparacios szorongas?

Ha kiesik vmi a kezebol nem sir a lanyom, de ot sem lehet magara hagyni, etetoszek es a tobbi is stimmel.

Viszont sosem gondoltam (na jo, az elejen), hogy elrontottam valamit. O ilyen, mas meg a sarokban elvan egyedul.

Tobbemberes babakrol hallottal? :)

De persze szakembernek nem art ranezni :)

2021. jan. 31. 17:20
 9/13 kisspapa válasza:
50%
Minden ember számára fontos a nyugodt légkör! A kisgyerekek főleg érzékenyek a környezetükre, tekintettel arra, hogy Ők a legkiszolgáltatotabbak a külső világnak. Teremts harmóniát és biztonságot és ezzel mindent megkap amire szüksége van.
2021. febr. 1. 10:23
 10/13 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de ez a sok sírás azért van, mert (hogy mondjam finoman) szépen be vagy idomítva. Unatkozik? Hiszti, így felveszed, vele foglalkozol. Nem tetszik neki valami? Hiszti, odamész hozzá és vele foglalkozol...

Ez amit leírsz, ez pontosan annak a jele, hogy el van készeztetve, azt csinál amit csak akar. Hidd el, ha berakod a járokába es otthagyod, nem lesz neki semmi baja. Ha elkezd hisztizni akkor hagyd. Hidd el, ennyi idős korban él a 3 napos szabály. Ku.r.v.a szar helyzet és rhadt kemény, de hagynodd kell sírni. Különben sohasem tanulja meg, hogy mi a szabály, a rend. És neked lesz csak rosszabb! 3 napig fog csak tartani a hiszti, utána megtanulja, hogy nem az van amit ő akar!

Tapasztaltam, nekem volt, hogy úgy sírt, már lilult a feje. De utána miután rájött, hogy nem ér el semmit a hisztivel ő is és mi is sokkal boldogabbak lettünk. Most 6 éves a fiam, és nem szokott hisztizni másfél éves kora óta.

2021. máj. 31. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!