Furcsa nevek, amiket korábban nem hallottál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:46
31/49 anonim válasza:
Én a Madlen nevet hallottam, ami fura volt, játszótéren egy kislányt hivtak igy.
33/49 anonim válasza:
Persze a kisebbség névadási szokása az külön kategória :D
Abból amiket megjegyeztem: Nenszi, Melissza, Seron, Luna, Nara, Szebasztián, Ramiró.
Ismerősöm kisfia (ők szerbek) Deján.
34/49 anonim válasza:
Én a Sánelnél dobtam le a láncot, amikor először hallottam.
35/49 anonim válasza:
Gimiben a végzős évemben segítettem a könyvosztásban év elején és az egyik kisgimis fiú második keresztneve Szixtusz volt.
36/49 anonim válasza:
A múlt héten kerestek a fb-on egy eltűnt Tóth Szixtin nevű lányt. Azt hittem, hogy csak valami művésznév, de a baràtnőm megerősítette, hogy nem, tényleg így hívják, ő ismeri.
37/49 anonim válasza:
38/49 anonim válasza:
Szixtint én is ismerek, az is fura volt tényleg.
39/49 anonim válasza:
#37: Még így sem tiszta számomra, mert nem szerepel a Magyarországon adható nevek hivatalos listáján. [link]
40/49 anonim válasza:
#39 ettől én még nem hazudok, ott van, feketén-fehéren... A korábbi válaszomban is ezt írtam le, hogy az oldalon láttam. Nem azt, hogy az anyakönyvben ez áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!