Furcsa nevek, amiket korábban nem hallottál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:46
2/49 anonim válasza:
Oviban dolgozom. Amikor azt hittem, már mindent hallottam, beiratkozott egy Lupita. Azt se tudtam, fiút vagy lányt várjak. 😅 Lány egyébként.
3/49 anonim válasza:
Itthon nekem a Mimi furcsa volt (lànyom osztálytársa), valamint mikor született a lànyom, volt egy Olimpia nevezetű kisbaba. Meglepődtem, hogy ezt is lehet adni.
5/49 anonim válasza:
Zénó. Teljesen le voltam döbbenve, amikor egyik egyetemi csoporttársam így mutatkozott be, azt hittem valami művésznév :D
6/49 anonim válasza:
Hollandiaba költöztem, itt van pár érdekes, pláne hogy némelyik uniszex is.
Magyarorszagon a Petronella, illetve a Raffaella volt megdöbbentő, mindketto iskolatarsam volt anno jo régen
7/49 anonim válasza:
Volt egy Szilviusz nevû évfolyamtársam. Se azelôtt se azóta nem találkoztam ilyen nevû emberrel.
8/49 anonim válasza:
Edvin, valamelyik nap a játszótéren hallottam.
9/49 anonim válasza:
Mendel. Itt most nagyon népszerű felénk.
10/49 anonim válasza:
Erhard.
A buszon mentem vele minden reggel gimibe. Először azt hittem rosszul hallom a nevét, de többször is kimondták végül elfogadtam hogy igen, ez a neve, nem én vagyok süket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!