Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Hallottatok valamit arrol...

Agica27 kérdése:

Hallottatok valamit arrol amit korabban a TV-ben mondtak, hogy az egyszeri segelyt szules utan megemelik a tobbszorosere mint ami eddig volt? En azota sem hallottam rola semmit es nem talalok rola infot. Elore is Koszi :D

Figyelt kérdés

2014. jan. 4. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem lesz ilyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem lehet megérteni? Millió kérdést tettek már fel ezzel kapcsolatban, de csak üres ígéret volt.

Helyette itt a gyed extra. Nem elég?????????

2014. jan. 4. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem szavazták meg..a gyed extra jött helyette.amivel szerintem jobban is járunk
2014. jan. 4. 19:30
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Miért kérdezik ilyen sokan? Vajon van aki ennek függvényében vállal/vállalna gyermeket?
2014. jan. 4. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az az összeg annyira irreális volt ,hogy az már hihetetlen...Már csak abból is lehetett következtetni,hogy nem lesz semmi belőle...és nem is lett.:(
2014. jan. 4. 19:48
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Szép is lett volna segélyszerű támogatással segíteni a "megélhetési gyermekvállalást"!
2014. jan. 4. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem vicces hogy ezt minden héten megkérdi valaki :D

De élőben is, mióta terhes vagyok, hetente más örömködik, hogy mennyi lóvét fogunk kapni. Mindig ki kell őket ábrándítanom...

2014. jan. 4. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem hallottál róla azóta semmit, mert ezt csak belengették a választások miatt, végül is sikerült a "trükk" mert ezek szerint csomóan nem csak, hogy bevették, hanem tényleg azt hiszik, hogy ilyen van vagy lesz...
2014. jan. 4. 20:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom azoknak akik normalis valaszt tudtak adni es uzennem azoknak akik nem, hogy februarban fogok szulni es cseppet sem azert mert beigertek a magasabb osszeget, de igen jol jonne elso gyerek reven mert nagyon sokba van elsore mindent megvenni.
2014. jan. 5. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Képzeld, nekünk is sokba volt, de erre a gyerek tervezésénél kell gondolkodni!
2014. jan. 5. 22:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem értem ha az ember feltesz egy kérdést mért kell bunkóskodni? Ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni. Nem hiszem, hogy akkora bűn, ha valakit érdekel mennyit fog kapni ha megszületik a babája és szerintem nem én vagyok az egyetlen ezzel.
2014. jan. 9. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!