Furcsa nevek, amiket korábban nem hallottál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:46
21/49 anonim válasza:
Narutó, kisfiú neve, oké az animét még én is néztem na de ezt adni több mint nevetséges szerintem :D
22/49 anonim válasza:
Munkám kapcsán találkoztam egy Mandula nevű kislánnyal, ami eleinte nagyon szokatlan volt, de összességében nagyon illett hozzá. Illetve egy Declan nevű kisfiúval, amit szintén nem hallottam sose.
23/49 anonim válasza:
Vidor... Egy nagydarab, mogorva hentes neve.
24/49 anonim válasza:
Időnként fel-fel bukkan egy új név. Amiken igazán csodálkoztam, az a Fradika, Brúnó, Lemoni.
Egyik sem kisebbség.
25/49 anonim válasza:
Balián. Anyukám óvónő, azt se tudták a munkatársával, hogy fiú lesz-e, vagy kislány a gyerek.
Ha jól tudom,akkor fiúnév.
26/49 anonim válasza:
Vannegy ismerősöm Tira a lánya neve. Egyébként nekem tetszik a név, úgy különleges, hogy nem furcsa, idegen.
27/49 anonim válasza:
Vitályos. Férfinév. Egy szerelővel találkoztam akit így hívnak.
28/49 anonim válasza:
#23: Én ezt a nevet olyan 20 évvel ezelőtt láttam leírva, egy leckekönyvben. Az egyik professzor neve volt. Igazából ott a teljes név volt meghökkentő. Illetve nagyon vicces. Kb. félórán keresztül nem bírtam abbahagyni a a röhögést. A név így hangzott: dr. Modor Vidor.
29/49 anonim válasza:
Zelina kb fél éves.
Áprilka, 25 körüli lány
Bars, 30 körüli férfi.
Ninetta, 30 körüli nő
Egyiket se hallottam még se előtte, se azóta. Mind távoli ismerősök. De mint látszik, nem csak manapság adnak furcsa neveket.
Bakker, ki az az elmegyenge, aki a fiát Manónak nevezi el? Szerencsétlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!