Furcsa nevek, amiket korábban nem hallottál?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:46
11/49 anonim válasza:
Az egyik ilyen nekem is a Mimi, kislanyom ovijában. Azt hittem becenev, de nem az.
Másik az most nekem is az Evolet, amit hallottam Hódi Pamelanal.
Fiu névből a Zerind. Elsore nagyon furanak talaltam, de szerintem nem is rossz nev.
12/49 anonim válasza:
Kórházi önkéntes voltam, mikor először találkoztam egy Életkével. Az nekem döbbenet volt. Illetve, amikor megtudtam, hogy a Manó anyakönyvezhető férfi név, azon is meglepődtem.
13/49 flora08 válasza:
A lánynevek közül a Mirandola név volt meglepő számomra, kb. 15 évvel ezelőtt, az unokatesóm ballagásán hallottam (az egyik osztálytársa volt). Azóta sem találkoztam ilyen nevű lánnyal/hölggyel. A fiúnevek közül a Zílió volt nagy meglepetés, óvodai gyakorlaton ismertem meg egy kisfiút, aki ezt a nevet viselte.
14/49 anonim válasza:
Manót én is ismerek. De azon annyira nem lepődtem meg.
15/49 anonim válasza:
Lánynévből a Mandola, Büvellő és a Zia volt nekem fura amikor először hallottam őket. Fiú névből pedig a Sion, ez egyébként nagyon megtetszett.
17/49 anonim válasza:
Nézegettem pár napja a babybox újszülött képeit, volt egy márciusi születésű Alpacsínó 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
18/49 anonim válasza:
Találkoztam egyszer egy Filadelfia nevű lánnyal. Egy volt kolléga lánya pedig Zília. Sosem hallottam előtte ezt a nevet.
19/49 anonim válasza:
Állatkert, ovis csoport...óvónő igazgatja a gyerekeket: "Deneriszke, állj be a sorba szépen, ne tolakodj"
20/49 anonim válasza:
Balmaz. Előző munkahelyemen jött új kollega bemutatkozni. Azt hittem félrehallottam, de a többiek megerősítették, hogy valóban ez a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!