Szoktatok a gyerek előtt pukizni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:01
11/13 anonim válasza:
9es vagyok. Véletlen fordult már elő. Meg olyan is, nem láttam hogy ott van. De van ahol szándékosan eregetnek. Barátnőmnél a párja úgy hogy ott voltam, szándékosan még nyomott is hozzá. Aztán azon nevetett hogy öklendezve rohanok ki a szagtól. Én bunkóságnak tartom. Kakilni is szoktunk, az is természetes, de nem a másik orra alatt tesszük.
12/13 anonim válasza:
#10 vagyok
#11-nek na igen az szerintem is gaz, amikor valaki direkt csinalja
13/13 anonim válasza:
Mi igyekszünk nem, főleg ha más is van velünk egy szobában, ha véletlen becsúszik is van "bocsi". Testvérem gyereke simán bármikor, asztalnál is (sose szólt rá vagy bármi) és marhára nem vicces bizonyos kor felett hogy kb behánysz evés közben (4 éves, még pelenkát hord, letagadja ha kakilni kell).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!