Szoktatok a gyerek előtt pukizni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 29. 12:01
1/13 anonim válasza:
Iggen és ő is előttünk, éy boldogan kiabál, hogy pukiztam.
2/13 anonim válasza:
Nem árt, ha tudja, hogy te is emberből vagy...
3/13 anonim válasza:
Én szerintem fogok, de anyámat amióta élek egyszer nem hallottam vagy éreztem pukizni. Fogalmam sincs hogy csinálja, mert 11 éves koromig háztartásbeli volt, szóval még azt se lehetett mondani, hogy keveset volt otthon.
5/13 anonim válasza:
Pont abban a pillanatban, hogy olvastam a kérdésedet 😅
6/13 anonim válasza:
Ahogy a férjem előtt, úgy a gyerekek előtt is igyekszem visszafogni magam. Ha kicsúszik, akkor sem dől össze a világ, de alapvetően megtisztelem őket azzal, hogy szándékosan nem csinálom.
8/13 anonim válasza:
Hát azok után, hogy rendre bejön hozzám a fürdőszobába, miközben a vécén ülök, szerintem a pukizás a legkevesebb.
9/13 anonim válasza:
6os! Ezt én is így gondolom. És őket is erre nevelem. Nem fingunk a másik orra alá.
10/13 anonim válasza:
#6 #9 szerintem a kerdezo nem arra gondolt, hogy nem érdekel es a gyerek orra alá eregetsz, de lehet csak en gondolom másképp. En ugy értelmeztem a kerdest, hogy elofordul-e, hogy ugy pukiztok, hogy ott van a gyerek, de nem szándékosan mindenfele. Nalunk is igy van, hogy alapvetoen nem pukizgatunk direkt, meg ha erezzuk, hogy kell akklr kit zavar, hanem ha veleteln kicsuszik, akkor ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!